Optimální navigace pro kabrio - kam a jaké

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Optimální navigace pro kabrio - kam a jaké

Příspěvekod whisper » 31 pro 2012, 17:21

Ja používam mobil s navigáciou Sygic, mám tam celú Európu a zatiaľ ma to vždy spoľahlivo zaviezlo, kam bolo treba. Uchytenie som mám v CTR spravené, ale v Mazde ho budem musieť ešte vyriešiť.
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Re: Optimální navigace pro kabrio - kam a jaké

Příspěvekod Richi » 01 led 2013, 11:39

:shock: asi jsem proti vám ostatní slepec, ale já ani na telefonu, ani na běžné auto navigaci za slunečného dne bez zastínění nevidím prakticky nic.
Motocyklové navigace mají speciální displeje - proto jsou taky tak drahé, které jsou "čitelné" při na sluníčku. Samozřejmě, když slunce pere přímo na displej, taky to není nic moc, ale ...
Protože někdy prostě jen hlasové pokyny navigátora nestačí (na moto se pokyny propojují - spolu s telefonem, vysílačkou pro komunikaci s ostatními motorkami atd. do sluchátek v helmě přes centrální moto-interkom), řeším jak držák navigace upevnit (ten kvůli přívodu proudu a kabelovému propojení s rádiem asi napevno), abych na něj viděl co nejlíp a zároveň mi neclonil výhled. Jsem zvyklý navigaci jen cvaknout do držáku a jet bez obav, že se mi i s přísavkou uvolní. Taky kabeláž chci mít skrytou a zásuvku volnou k dispozici pro jinou potřebu.
Nevadí, až vymyslím, dám sem fota pro inspiraci. Třeba zvyklám i některé další. ;)
stribrna MX-5 1.9i 2004, Hardtop
Richi

Obrázky: 64

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...