Ahoj.
Naprosto souhlasím, že primární je, jestli vůbec je/bude dostatečný zájem se nějak sjednotit. Ze zkušenosti vím, že pokud na sraz dorazí i třeba jen 10 lidí v týmovém, další už se vždy přidají. Samozřejmě, je to i otázkou kvality. Ta je ale dnes cenově dostupná. Mám klubová (tzn. na malou zakázku dělaná) trika i čepice, které ani po dvou sezónách nepřišla o nápisy (barevné) ani neztratily barvu.
Spíš myslím, že jde o to, k čemu by mělo to oblečení sloužit. Jestli mají být nositelné tak, aby byly vidět i při jízdě, nebo jen při posezení nebo vycházce při srazu.
Optimální by asi pro zjištění zájmu bylo využít "hlasovací tabulku" = sumář?, jen - jsem to nový
,nevím jak to tady chodí, jestli jí tu lze nějak založit.
P.S.:
1/ co se týče čepice, slyšel jsem, že první seriové Miaty se dodávaly s leteckou kuklou. To mě nadchlo. I dnes, kdy všichni nosí bejsbolky, mi to připadá jako super nápad. Představte si, když v takový kukle přijdete do hospody. Hned každý bude vědět ...... Nemáte ji někdo? Já zatím dohledal jen
tuhle. Kůže je asi OK, ale na léto bych raději nějakou světlejší barvu, nejraději bílou. Nevíte někdo, kde by se nějaká taková dala sehnat za rozumný peníz
2/ úvodní příspěvek jsem "opravil"