No zatím jsem sloužil spíš já jí, tak se to snad obrátí. Dík. A pár referencí k tomu... Zatím můžu potvrdit to, co jsem psal minule. Po dohuštění pneu už nezahýbá a pocity z jízdy jsou o to emotivnější. Jenom siláče při větších hupech trochu vrzají. A to jsem je promazával lubrikantem dostatečně. Ještě jsem kvůli tomu dokupoval druhou pixličku a všechno padlo. Až tam z jara budu dávat BC, tak to asi celý rozeberu a promáznu znova. Ikdyž mi to občasný vrznutí ani nevadí... A zvuk výfuku je nejkrásnější až na samotným vrcholu.
Neda se to domazat i bez rozebrani? Myslel jsem, ze se to tak bezne dela, jednou dvakrat do roka... Ale nez to vytahovat porad ven, to uz bych si radeji vrzal
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
To si ešte nepočul moje siláče, musím niekedy spraviť video Si povieš, že kašľať na to, ale v meste je to na nervy... A to Pajo tiež minul celé balenie, keď ich mazal a stále si veselo vŕzgajú ďalej
Ak sa ti to podarí vyriešiť, budem happy
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.
Whisper ale i ostatní, co chtějí nové siláče nebo jim vadí vrzot tu koukněte: http://www.carcare101.info/project-miat ... g-install/ Je to návod na instalaci siláčů i s fitinkama pro budoucí mazání. Škoda, že se musí navrtávat železné díly.