WTF?! Miata cup, Pavel Vraný versus výbor miata cupu

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: WTF?! Miata cup, Pavel Vraný versus výbor miata cupu

Příspěvekod PavelV » 10 pro 2012, 21:55

Dave: Při zakládání MC nás bylo pět. Ota opravdu řekl, ať se to jmenuje Miata Cup a nikdo neměl nic proti.
Stránky vytvořil Štěpán. Člověk co přes dva roky zajišťuje časomíru na závodech. Že ty znáš Radka Plháka?
Funkční stránky MC i s pár termíny pro rok 2013 http://mc.mx-5klub.cz/
PavelV

Příspěvekod Pan Černý » 10 pro 2012, 22:08

bmxdave píše:Pan černý: Nevím konkrétně co je to za osobu(osoby?). Ty stránky prý založil zase jen někdo tady z fora takže třeba s mx5.cz to nemá nic.....víc nevím nechci nikoho "počernit". Jinak vlastně celý Miata Cup byl nápad Oty Švanka a Radek P ho v tom podpořil...... jen by mě zajímalo jestli P Vraný má celý MC na starost a co s tím hodlají dělat dál

Tak Pavel Vraný do teď zastával hlavní organizační funkce, takže bych se nebál, že by to dál nezvládl. Nicméně pokud sis dobře přečetl příspěvky výše, tak víš, že se bude volit nová závodní rada, takže Pavel V na to nebude sám. O nominaci do rady se může ucházet každý, kdo v minulých letech jezdil a volit budou všichni účastníci minulých ročníků.
Pan Černý

Příspěvekod Pavel260 » 10 pro 2012, 22:18

OT: nechci to sem moc tahat ale pripomina mi to zacatek tohohle fora, to taky byla nejdriv diskuse na mx5.cz kde se resilo turbo vs. kompresor
po zalozeni fora byla snaha spojit forum s mx5.cz ale bohuzel byl pro RadkaP problem se dohodnout na podminkach a to ze strany moderatoru byla snaha (z povidani jsem pochopil ze nejvetsi problem byla sekce bazar atd.)
pak z toho vzniklo to hnusny MY a VY
viz technicka poradna a nejen ta:
otazka: "Přečetl jsem si různá diskusní fora a přišlo mi, že tady moc naladění mx5ky nerozumíte - pohybuje se tam spousta odborníků schopných postavit krásné mx5ky mazdy..."
odpoved: "Ano, taky mám ten dojem z internetových diskusí a musím sklonit hlavu před odborností a názory. Tady bohužel najezdíme jen 30 tis. km po okreskách ročně, na okruzích taky tak jen 600km, mx5ky ladíme jen cca 12-14 let a netroufnu si mezi ty odborníky psát. Myslím že každý soudný člověk pochopí :-)"

Protoze jsem pekar a delam housky 20 let takhle tak je nikdo nedokaze udelat lip...

K věci: Nemam nic proti nikomu ale chtelo by to vic snahy se pokusit dohodnout a ne si stavet hlavu stuj co stuj.

Vic k tomu nic nemam, doufam ze to dobre dopadne a nebude to MY a VY to uz jedno staci :)

Pavel C.
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod bmxdave » 10 pro 2012, 22:21

PavelV,Pan Černý: Díky za vysvětlení atd.
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod buteo » 10 pro 2012, 22:25

Dobrá chlapi, už jsem klidnější !
Zaregistroval jsem se u vás na MC a budu netrpělivě čekat, co pro příští sezónu vypadne z nového výboru, kterému tímto přeju úspěch a neutuchající energii !
Každopádně se mnou můžete počítat jako s potenciálním novým účastníkem MC.
buteo

Příspěvekod dopr » 11 pro 2012, 00:44

Pavel260: Presne tak. Male velke Deja Vu a opet v tom ma prsty Radek :evil:
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Alessio » 11 pro 2012, 01:25

No tak ať to vyjde ;)
Alessio

Příspěvekod Winie » 11 pro 2012, 09:15

PavelV: nepřemýšlíš o tom propojit nové vzniklé stránky s tímhle forem? Bylo by to jen ku prospěchu věci:-) víc lidí víc ví:-)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod PavelV » 11 pro 2012, 10:55

Winie píše:PavelV: nepřemýšlíš o tom propojit nové vzniklé stránky s tímhle forem? Bylo by to jen ku prospěchu věci:-) víc lidí víc ví:-)

Nejdřív musíme dotáhnout volby. Klidně by někde mohl být proklik. Stejně tak bych rád odkaz na TypeR.cz, protože společné akce (duální závody) na czechringu byly super a snad se povede něco uspořádat i v roce 2013.
PavelV

Příspěvekod Winie » 11 pro 2012, 11:46

To bude jedině dobre :-) jsem rád ze se to snad hne tam kam by podle mě mělo:-)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...