WTF?! Miata cup, Pavel Vraný versus výbor miata cupu

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: WTF?! Miata cup, Pavel Vraný versus výbor miata cupu

Příspěvekod Edis » 10 pro 2012, 20:25

Ať si myslel kohokoli,mírni svoje výrazy ! Zkus něco zorganizovat sám chytráku.
Edis

Obrázky: 0

Příspěvekod Pan Černý » 10 pro 2012, 20:26

To Dave: a koho konkrétně jsi myslel? Vyjádřil jsi názor, tak si ho obhaj. Znám všechny lidi kolem MC, tak by mě zajímalo, kdo se tam podle tebe dere?
Pan Černý

Příspěvekod seatik » 10 pro 2012, 20:47

Skoda,ze se kluci nerozhodli to probrat trochu v klidu,takto to nikomu nic neprida. Nevim,co se presne deje,ale je to smutny.
P.S. muzete mi dat link na tu nove vznikle forum? Ja vim jen o mx5.cz , ale tam mi to nepusti,pac nejsem registrovany :)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Pan Černý » 10 pro 2012, 20:53

mc.mx-5klub.cz
Pan Černý

Příspěvekod Alessio » 10 pro 2012, 20:58

Zní to rozumně, to přerozdělení tříd. To opravdu někteří lidé neunesou, že by najednou museli soutěžit ve třídě speciálů (třeba...nemyšleno konkrétně), nebo v tom jsou i nějaké peníze ze startovného, prodeje párků a já nevím čeho?
Alessio

Příspěvekod Winie » 10 pro 2012, 21:12

Mozna se pavel snazil konecne prosadit to o cem jsme si uz parkrat psali. Nerozdeleni dle uprav aut bylo pro me osobne duvodem proc jsem se MC nezucastnil. Rozhodne mi nejde o nejaky body, nebo nedejboze poháry, ale dle me to postradalo smysl. Jestli teda ted Pavel bouchul do stolu a chce konecne zavest rozumna pravidla na třídy, tak je to jedine dobre.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Pan Černý » 10 pro 2012, 21:18

To alessio: Miatacup nikdy nebyl zisková záležitost. Dělá ho parta nadšenců pro zbylé nadšence.
Pan Černý

Příspěvekod PavelV » 10 pro 2012, 21:39

Ahoj,
pan Černý to napsal správně. Byl jsem kamenován účastníky MC, že současná pravidla jsou nevyhovující. Hlavně přestalo jezdit pár Mazdiček pravidelně. Akce v Mýtě se naplní vždy, ale když nebudou jezdit lidi celý Cup, tak to pak nemusíme počítat do nějakého poháru.
Snaha domluvit se byla. Bohužel o tom Ota nechtěl ani slyšet a Radek mi to při osobním setkáni sice odkýval, ale pak okamžitě otočil. O všech návrzích byl Radek (mailem) i Ota (teleftonicky) informován.
Pak přišla ta nehezká debata na MX5.cz, kterou vyprovokoval Ota. Pak jsem byl Radkem odstřižen od stránek o které jsem se měl starat (sekce Miatacup) a tak máme stránky nové (díky Štěpáne). Podle pravidel MC (platných 4 roky), má být ke konci roku volena závodní rada čítající pět lidí. Díky tomu, že se stará závodní rada nedokázala na ničem domluvit a zbylo z ní jen torzo, tak jsem požádal kluky ať uspořádají volby do rady nové. Byl jsem odkázán do jistých míst. Volby jsem za pomoci Štěpána Pulkrábka uspořádal sám (volit budeme od 13 do 23.12.).
Z financí z letošního roku bych rád uspořádal jeden závod (asi Písek) zdarma pro všechny pravidelné účastníky MC v roce 2012. Stejně jsou to jejich peníze.
Radek s Otou v současné době vytváří pomluvy, že jsem peníze ukradl, že jsem ukradl Miata Cup a používám je pro své aktivity. Což není pravda. Já jen prostě nepředám peníze MC někomu, kdo nerespektuje pravidla MC a nezajímá ho názor ostatních, zvlášť když se mu to nehodí do krámu. Jsou to peníze všech a pro všechny budou použity.
Omlouvám se, že tyto naše problémy zatahuji na vaše fórum, ale když už to někdo nakousl.
Pavel
PavelV

Příspěvekod bmxdave » 10 pro 2012, 21:42

Pan černý: Nevím konkrétně co je to za osobu(osoby?). Ty stránky prý založil zase jen někdo tady z fora takže třeba s mx5.cz to nemá nic.....víc nevím nechci nikoho "počernit". Jinak vlastně celý Miata Cup byl nápad Oty Švanka a Radek P ho v tom podpořil...... jen by mě zajímalo jestli P Vraný má celý MC na starost a co s tím hodlají dělat dál
bmxdave

Příspěvekod buteo » 10 pro 2012, 21:49

Pan Černý píše:mc.mx-5klub.cz

Nějak se tam nemůžu dostat, je ten link správně?

Taky by mě zajímalo, co bude s MC příští rok - uvažuju vážně o tom, že to taky zkusím.
Zatím jsem byl několikrát jako divák a lidi se tam zdáli v pohodě. Proto když jsem četl ještě před smazáním dikusi na jejich klubových stránkách, docela jsem se jako neinsider (tedy asi outsider :D ) divil.
K návrhům na rozdělení do tříd: znělo to rozumně, třeba Němci mají v jejich MX5-slalom cupu taky pěkné dělení na "sériová auta" a " vylepšená auta" (viz. http://www.mx-5-slalom.de/reglement).
Teda mně osobně, pokud do toho opravdu půjdu, by na tom tak nefrčelo - chtěl bych hlavně vylepšit šoféra, popř. auto a trochu se vyblbnout - bez ohledu na výsledky. Ale chápu, že pro někoho může být "závodění" proti speciálům demotivující.
Hlavně aby to nedopadlo tak, že nakonec nebude nic. :?
buteo

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...