Pár věcí na ujasnění nováčkovi

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Pár věcí na ujasnění nováčkovi

Příspěvekod martin_71 » 06 pro 2012, 14:16

Mike: Kde to mohu podepsat? :)
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod Bladzej » 06 pro 2012, 14:32

Nikoho netrestám, jen jezdím rád sám. To je nikdo přede mnou a za mnou. Bohužel ti předemnou mě brzdí, když je dojedu. A ano, celkem lehce se nechám vyprovokovat k ostřejší jízdě :oops:

S mazdicí uvdím, láka mě ta vostrost :twisted:

Bawora má každej, a sehnat hezkou nesežralou třícu je celkem kumšt, bych řekl v dnešní době, a finančně v pěknym stavu bude dražší než Miatka.
Ten s "MX-6" KLDE
Bladzej

Příspěvekod Mike » 06 pro 2012, 14:38

Jako majitel zrezlý E36 ti to můžu potvrdit:)
A s tim, bržděním - já jezdim, tam kde není provoz a když už na někoho narazim, tak není problém, kvůli tomu malýmu provozu ho předjet a nebo klidně zastavim, sežeru sušenku, udělám nějakou fotku a za pár minut jedu dál. Nebo přepnu do cruising modu, nechám pixlu před sebou poodjet, vyhodim hnátu z vokna a kochám se:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Pavel38 » 06 pro 2012, 14:44

:-D S tím foťákem máš pravdu, což vlastně souvisí s počasím, protože s mazdou málokdy člověk jede na kochačku v dešti, neřkuli ve sněhu. :-D
MX-5 NBFL, 1,6, SUNLIGHT SILVER
Pavel38

Obrázky: 11

Příspěvekod LordJames » 06 pro 2012, 14:48

S tím jak tam dneska svítí bych hnedka jel, akorát bych vyjížděl prdelí bokem už z garáže. Až včera mi došlo, že už je asi vážně konec ježdění, když jsem 25km úsek jel hodinu a půl v koloně aut a kamionů stojící kvůli několika dobrodruhům s letňákama :cry:
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Mike » 06 pro 2012, 14:51

Ona vůbec miata je v dnešní době takový zjevení, tak trochu auto samo pro sebe v podstatě bez konkurence - v době, kdy 20 platů koupíš auto, který jede v přímce stejně jako auto, na který si v osmdesátejch letech potřeboval těch platů šedesát, není jakoby čas si užívat jízdu samotnou. Výkon ti kecá řízení, elektronika ti kecá do řízení, posilovače jsou elektrický bez jakýkoliv zpětný vazby. A pak je tu miata, auto za pár kaček, ve kterým se bavíš, řídíš ho, je vyvýžený, nezáludný, řízení upovídaný, řazení přímo nadpozemský. A pak se už najednou vyprovokovat nenecháš, protože zjistíš, že máš v podstatě to nejlepší možný auto na ŘÍZENÍ. To ostatní pro tebe bude takovej plebs, o kterej nestojí si ani vopřít rezervu z miaty :D Teda skoro nejlepší..ale caterham je drahej:)
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
Obrázek
Mike

Příspěvekod Vavris » 06 pro 2012, 15:14

ne že bych vám do toho chtěl kecat, ale jako nejlepší výkon for money mi momentál ně příjde toto:
http://www.sportovnivozy.cz/35824-audi- ... bratislava

265 koní za 80 tyček :)
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod kousmen » 06 pro 2012, 15:19

Mike: Klíďo bych se připojil k podepisování tvých proslovů. ;) Když bych ale měl něco vytknout, tak musím říct, že je tam jedna sedačka navíc. Vždycky když tam někdo sednul, nedokázal jsem jezdit po svým. Najednou do jízdy vstoupí zodpovědnost za další bytost a s tou váhou navíc zaniká i hbitost. :|
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Mike » 06 pro 2012, 17:02

Vavris:Ta S4 je těžká...to nepojede jako 1300kg těžká 325, ale bůhví...už jsem se několikrát napálil s odhadem přes výkon na tunu:) Ještě bych zapomněl na Saaby, tam ten poměr bude asi opravdu nejlepší. Ale to už jsem moc OT:)
A s tou sedačkou navíc tak trochu taky souhlasim...sice rád někam vyrazim s mladou, ale sám se v tom autě cejtim o dost líp. Sobě hubu klidně rozsekám, ale někomu dalšímu už s takovým nadšením ne...
Obrázek
Mike

Příspěvekod bmxdave » 06 pro 2012, 21:48

Škoda že tohle nemá tak hravý podvozek jako mxka :( 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=cH3w0fYZS9k

Mike: ty máš 2.5 šestiválec, jak to jezdí a je to o dost nákladnější na udržbu než mxka? nemyslím motor ten je super ale spíš podvozek atd. dík
bmxdave

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...