Radírna před koupí

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Radírna před koupí

Příspěvekod Raduna MX5 » 28 dub 2010, 20:44

Kluci maj dobrej postřeh. Jen přidám, že tenhle inzerát je tam už minimálně od podzimu. Asi to auto nebude v kondici. Jiný, dražší kousky, se jen mihly, v podobný výbavě.... :?: :?: :?:
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod petr007 » 28 dub 2010, 21:00

Je bouraná, já se na ní chtěl jet také dívat. Majitel bazaru mi to potom přiznal i do telefonu. Na těch fotkách je to jasný, chladič tam není kde má být a chybí uchyt a světla jsou tam něják přidrátována (aspoň co si vzpomínám, když jsem s ním o tom mluvil, zase hodnotím, že mi ušetřil cestu k Uherskému Brodu).
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod michae-l » 29 dub 2010, 00:25

Díky kluci za komentáře. Já právě měl z ní přesně ten pocit. Toho plíšku na světle jsem si všimnul taky. Chladiče už ne. Spíše jak byla bouraná. Tak mohl sejmout srnku a poškodit se mohl jen lehce předek. Že to nenarušilo podvozek. Protože o tom celá mazda je. Chci využít potenciál toho auta a s bouračkou bych se daleko nedostal.

Co je však největší průůůser, že mě někdo předběhl s tou NA červenou co jsem dával o příspěvek výše.Zítra jsem měl v plánu to dát do kupy a do konce víkendu jí mít. A co čert nechtěl někdo složil zálohu v bazaru a tedy jaksi není k mání. To mi úplně zkazilo plány a musel jsem to jít rozdýchat. No nevím co si počnu :(
michae-l

Příspěvekod petr007 » 29 dub 2010, 07:51

to zamrzí, ale snad bude něco dalšího.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Příspěvekod michae-l » 29 dub 2010, 08:59

petr007 píše:to zamrzí, ale snad bude něco dalšího.

mrzí mě to fakt hodně. Ještě to dneska celé prověřím. Ale opravu mi přišla za hodně dobrou cenu, takže by to vzal i někdo kdo neví co je to auto zač a chce jen kabrio na víkendy. Jak jsem tak koukal na autoscout24.de ci tipcars (kde není ani jedna NA) tak to cenove vychazi daleko draz. Ve stejne cenove kategorii a to nepocitam prihlaseni v cesku, cestovne, vyrizeni papiru ma stejny kus najeto kolem 200tis. a navic nejsou tam ty kousky tolik udrzovane. Alespon co vzhledu se tyce. A kdyz jsou tak jsou za 4tis. Eur.

:| :( :x
michae-l

Příspěvekod seatik » 29 dub 2010, 09:47

A co tahle od Jirky (Georgee) ? http://www.jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?t=2240 na cene se urcite nejak dohodnete...
Krasna cervena NA miata ve velmi peknem stavu,akorat dolakovat prah..a neni to jeste ta eco verze... je to klubovka a v klubu by i zustala
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod michae-l » 29 dub 2010, 10:11

seatik píše:A co tahle od Jirky (Georgee) ? http://www.jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?t=2240 na cene se urcite nejak dohodnete...
Krasna cervena NA miata ve velmi peknem stavu,akorat dolakovat prah..a neni to jeste ta eco verze... je to klubovka a v klubu by i zustala

Já se na ni koukal a je moc pěkná. Jen já nechtěl "miatu" právě z důvodu, že díly bych musel objednávat z USA. Což mi přijde složité. Nevím nakolik se jinak od MX-5 klasické liší. A pravda je na ní ještě co dělat. Roční servis je fajn, ale jsem z moravy a do Berouna je to štreka. Být pár drobností jinak tak bych jistě neváhal.
michae-l

Příspěvekod PavelS » 29 dub 2010, 11:19

Miata se od klasiky skoro neliší - hlavně vzhledově (blinkry, zadní čelo, tachometr...). Každopádně nespěchej, jestli chceš NA, tak to chce vybírat...Přeju good luck
PavelS

Příspěvekod George » 29 dub 2010, 13:27

hh. za prvé, neber to jako nějaké ukecávání abys do toho šel:) Miata je po technické stránce uplně stejná jako evropská verze. jediný rozdíl je jak píše pavel v zadním panelu, tachometru, který má míle i km, výbavě, absenci bočních blinkrů na blatnících a třetímu brzdovému světlu navíc na víku kufru. Nějaká ta práce by na ní určitě byla no, ale neni to nic strašného... lakýrníka tu mám za rohem a do týdne může být vše potřebné nalakované:) je ale pravda, že by bylo dost uhozený jezdit kvuli výměně oleje atd sem(viď Henry :D)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod riderhenry » 30 dub 2010, 10:19

A proc by mel jezdit kvuli vymene oleje k tobe? :) Jinak moc nevim, na co narazis :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...