od Mike » 13 lis 2012, 19:25
Ten alarm na tu motorku by mohla být ema. Je to českej a dost sympatickej výrobek. Ale smysl to dává jenom někde hodně dobře schovaný.
A to táhlo na kufr v zamčený loketce, je to kvůli čemu chci udělat. Protože v tom kufru je člověk (teda ne člověk zloděj) za pět vteřin....když je jelito tak za deset. Vem si čim to je zamčený a hlavně do čeho ten zámek vjede. To si myslim, že když majitel, když je to zamčený a vezme za to trochu neopatrně tak to má "vyloupený" taky...nebo mu zůstane ten dekl v ruce. A když v kufru mívám koženou bundu, bágl, foťák za nemalý koruny, tak to chci alespoň zkusit nějak ochránit. A nenechával bych auto se střechou dole, když jsem od nej víc jak půlminuty. Takže někdo se nahne do auta, mě začne cinkat pager, zvednu se od stolu, otevře kastlík přes spolujzdcem, to už jsem před hospodou, otevře loketku a vzápětí kufr a jak do kufru vrazí pazouru tak jsem u auta a kufr zabouchnou i s tou hnátou. Takovej je plán a tak to taky bude!:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koníhttp://www.legendysilnic.czDovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.