Henges píše:Winnie: musíš začít psát slohovky kde je 70% kamarád říkal, kamarád ví, kamarád se vyzná a 30% vata kolem s potřebou být zajímavý. Jen rada jak správně vkládat příspěvky
IvanGS píše:Mike: já měl 924 v roce 1990, tehdy zatím moje nejsilnější auto. Dnes bych o něm psal asi jinak, ale tehdy mě přišlo úžasné, na trojku jelo 40-160km/h a skvěle sedělo v zatáčkách. Je to veterán, takže ne-konkurence, navíc taky se střechou, ale určitě to byla hodně zábavná zadokolka s tím správným logem na kapotě a mrkačkami jako NA... . Je fakt, že 924, silnější 944 a dokonce i 928 se dnes prodávají za úžasné peníze a dají se udržet v chodu s ještě snesitelnými náklady...
willy2.0 píše:Henges píše:Winnie: musíš začít psát slohovky kde je 70% kamarád říkal, kamarád ví, kamarád se vyzná a 30% vata kolem s potřebou být zajímavý. Jen rada jak správně vkládat příspěvky
Pobavil si a co něco k tématu?
willy2.0 píše:Henges píše:Winnie: musíš začít psát slohovky kde je 70% kamarád říkal, kamarád ví, kamarád se vyzná a 30% vata kolem s potřebou být zajímavý. Jen rada jak správně vkládat příspěvky
Pobavil si a co něco k tématu?
Ta Toyota nebude špatná, základ je dobrej...ale je neotesanej a musí se to doladit a to bude stát nemalé investice, tím bych to uzavřel za mě.
Winie píše:willi tvoje slova se fakt naplnila. prodeje fakt stoji za hovno. za takovyho hovno, ze je auto na tri roky dopredu vyprodany
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 83 návštevníků