Místo toho pubertálního výlevu se smailíky sem dej radši něco konstruktivního např.z čeho si čerpal , co tě vede k názoru, že je auto na tři roky vyprodané ... zajímá mě to a určitě i ostatní ,:roll:
Jinak co se týče toho, jak popisuji další investice do auta-pro někoho potřebné-, v tom se nemýlím to je zkušenost a řada lidí k tomu může při koupi přihlížet , proto jsem to zmínil...Nikde jsem nenapsal, že musím mít pravdu s těmi prodeji přeci, je to jen teze...A určitě se shodnem na tom, že cena toho auta by měla bejt někde min.o dvěste tisíc jinde, pak by se prodávalo jak rohlíky dost možná i...Za 800tisíc můžeš mít už dospělý auto, do kterého nemusíš investovat, proto bych se divil...že bude auto vyprodané na tři roky dopředu........Kort v dnešní době,kdy se sportáky prodávají hůře......Já tady nevedu žádnou válku proti Toyobaru, aby bylo jasno, snažím se bejt objektivní vždy. A radši stokrát chválím, než kritizuju.
Ty testy s Toyobaru jsou ve většině stejné, kort u nás...A tenhle co jsem si přečetl, je na český poměry fakt supr...Zaujal mě, protože autor je skutečně nestranej a z jeho článku cejtím, že správně vyzdvihl jak negativa tak pozitiva...ty negativa popsal naprosto konstruktivně, není to žádný kydání špíny naopak , čtenář si udělá představu o čem to zhruba může být. Skoro by mě zajímalo jaké má zkušenosti ten novinář, ale žádnej zelenáč to rozhodně nebude.......
Když mi otiskli v Autocaru poněkolikátý dopis týdne a psal jsem tam o Toyobaru a Miatě něco...čekal jsem, že nebude spoustě lidem, ani jim novinářům vonět ...asi i proto to hodili do placu, reakce žádné na to nebyli nakonec tedy..Jednak jsem napsal zklamání z Toyobaru a popsal proč ... Napsal jsem např.i to, že Miata je na suchu co se týče svezení-zábavy poloviční auto a naopak na nezpevněným povrchu je to teprv ono a fakt velká zábava... Zkrátka že nesouhlasím s tím, co se všude psalo a píše o ní, že pobaví i na suchu za malých rychlostí...to je zkrátka bulshit, pobaví leda tak kochačka bez střechy a samozřejmě kvůli tomu mám to auto rád taky....Kolikrát jsem si od té doby tuto větu o Miatě najednou přečetl..........
Chci říct, že novinář může bejt kort u nás každej .....A spousta testů je jen papouškování nic víc, takže tenhle test fakt ocenuju a pochybuju, že někdo auto popíše lépe ještě...zajímal by mě ještě test Honzy Červenky ...a samozřejmě , nejradši bych si ucelil názor sám, tak snad se v tom nějak brzy svezu, ikdyž už se netěším prostě ani...Leda by to bylo na sněhu, či mokru