MAXsport píše:Jenom doplnim Jiriho, TA technix a podobný nesmysly jsou "konstruovaný" tak, že čím víc dole to máš, tím je to měkčí protože zmenšíš přepětí pružiny = menší tuhost = nižší výška, takže když se TA vyšroubuje na sériovou výšku, tak pružina funguje jako navařená tyč takže pokud chcete jezdit jak šašci s ležícím autem, vyhejbat se každý díře na silnici, ztratit všechny jízdní vlastnosti (uskakuje,..) a komfort jenom kvůli tomu, že budete mít auto položený, tak TA je volba pro vás
Toť moje zkušenosti s TA, sice ne na miatě, ale předpokládám, že to bude všude stejné.
Edis píše:V pohodě,já děkuju za rady.Mám o čem přemýšlet.Mám rád kvalitní věci,ale je to otázka peněz.Zkusím pátrat po těch Bilsteinech.Může být tlumič Bilstein a seriová(třeba)nová pružina ??? Co se v tom případě změní ? Nepotřebuju nic stavitelnýho.Dík za rady.
MAXsport píše:Já můžu doporučit Bilstein B6 na sériový pružiny a Bilstein B8 na kratší pružiny, jel jsem na B6 a bomba.
MAXsport píše:Já můžu doporučit Bilstein B6 na sériový pružiny a Bilstein B8 na kratší pružiny, jel jsem na B6 a bomba.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 návštevníků