MXfanda píše:http://www.autoforum.cz/testy-aut/test-toyota-gt-86-cas-nejde-vzit-zpatky/?2
Konečně objektivní test..
Mnohem větší smysl by mi vůz dával v „oholené” specifikaci za nějakých 500 až 600 tisíc Kč. Pak bych po něm snad zatoužil i já.......................No nápodobně, toto jsem zde psal a bojím se, že prodeje budou skutečně slabé, jak jsem taky avizoval..
Jinak, jak popisuje co mu vadí na motoru, převodovce...Zatímco to první mě moc ani nepřekvapilo to druhé docela ano. V Hondě dík ekopolitice museli taky lehce zprasit poslední i-Vtec v Tajpáru, dík tomu jde hůře naladit , ale jde-...........Jde to samozřejmě řešit i u téhle Toyoty.. jiná ecu, ideálně sání, výfuk.. řízená lambda apod...Průběh a výkon půjde změnit a věřím že s lepší průběhem a kapku vyšším výkonem a kroutákem, tahle negativa co píše autor v článku eliminuješ a naopak si pomůžeš trošku ještě...
Nicméně ty kvalty to mě překvapilo a neházel bych to zrovna na ekopolitiku v tomhle případě...Kort když věděli, že ten výkon není žádná hitparáda a bude tomu chtít zkrátka pomoct a převodovkou si můžeš pomoct hodně přeci...Nicméně nepochybuju, že aftermarket časem nabídne kratší stálý převod i kratší 4,5,šest.. jak je tomu např.i u toho Civicu Type-R ....
Celé je to odpověd pro některé rejpaly , co mě tu pořád dokola psali, jak je auto hotový a nemusíš do něj dát ani korunu....
Dokonalý auto neexistuje, je jen málo aut , který nepotřebujou nějak hned doladit, aby ti něco nevadilo hnedka zkrátka, nelimitovalo.....Z těch nových mě napadá skutečně např.jen Clio Sport nebo hlavně Megane Sport cup..pozn.pod čarou Megan stojí to co tahle Toyota, to je síla prostě...
Najednou zjištujem, že abys to auto naučil správně chodit, tak jak si zaslouží...-a nepochybuju, že to pak bude mnohem lepší, možná docela dokonalý pro mnohé- ...budeš muset nějakých min.100 a víc tisíc kč z kapsy vytáhnout.. a to mě přijde nepřijatelný.......Jak píše autor článku ale, jen výrobce za tohle nemůže...prostě tomu autu doba nepřeje. Ale řešit to lze...Jen cena za to je vysoká v tomhle případě... Jsem rád za tohle auto, ne že ne, jen přišlo skutečně a paradoxně ve špatnou dobu.................Jsem skutečně zvědav na ty prodeje................................
..........MX5 předběhla dobu pro mě neuvěřitelně a král je tu v malých rwd autech stále jen jeden, jasně i díky absenci střechy