Ondruv Mazda Experiment Project no.5 oziveni

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Ondruv Mazda Experiment Project no.5 oziveni

Příspěvekod Ondrej » 14 říj 2012, 19:15

George: Radio funguje. Stacilo zadat trikrat blbe kod a pak postupovat podle tveho navodu. Diky za radu ;)

MAXsport: Mazdu mam na zimakach. Jeste nevim, jestli se pojedu sklouznout nebo jen podivat. Ale na Sosnu se chystam...spis me mrzi, ze nejspis nestihnu ukonceni sezony v Moste.
"Live and Let Drive"
Ondrej

Obrázky: 1

Příspěvekod George » 14 říj 2012, 21:03

to jsem rád :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Ondrej » 17 říj 2012, 13:22

Pomalu se zacinam poustet do oprav po koupi, seznam tech nejblizsich se pomalu rozrusta

1) motorovy olej - Miller Oils XFS 5w50
2) naplne: brzdovka, prevodovka, diferak, chladici kapalina
3) komplet kotouce s deskama - laboruju nad kombinaci, na predchozi 10at AE jsem mel serii kotouce a Feroda DS2500 a fungovaly skvele i pri vysoke zatezi na okruhu bez jedine znamky vadnuti nebo unavy. Ted mam chut zkusit serii kotouce a EBC yellowstuff. Uvidime, jak to bude slapat...
4) pruzkum pod autem ukazal, ze me chcije pravej zadni brzdovej valec a to docela dost. Novej stoji pekne penize, tak se snad bude dat opravit...
5) nejspis rozvody, nejsem jistej, jestli je predchozi majitel delal. Takze spis preventivne.
6) Cold Air intake
7) vymena tlumice vyfuku

Mam doma chromove 15" Enkei z me byvale mazdy. Nemate nekdo kladnou zkusenost/referenci kde by se dali striknout? Idealne Praha a okoli.
uff :) Je toho celkem dost. Aspon vim, za co budu utracet :)
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod birda » 17 říj 2012, 14:17

Kde se dají nejlíp v okolí prahy sehnat ty oleje Miller Oils?
Obrázek
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody
birda

Příspěvekod Ondrej » 17 říj 2012, 14:19

birda píše:Kde se dají nejlíp v okolí prahy sehnat ty oleje Miller Oils?

Ja sem ho objednaval na webu. Dovezou me ho PPLkem kam potrebuju za par korun. Ceny za 5litrovou bandasku jsou taky celkem priznive :)

http://www.millersoils.cz/22--motorove-oleje.html
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod Mike » 19 říj 2012, 16:39

ten "žlutej materiál" ten kupoval kamarád na MG F, bude v Mostě, tak může poreferovat...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Ondrej » 20 říj 2012, 10:04

Mike píše:ten "žlutej materiál" ten kupoval kamarád na MG F, bude v Mostě, tak může poreferovat...

Na zlutej material jsem zatim slysel jen kladne reference jak od lidi kteri je maji na Miate, tak od majitelu tezsich/rychlejsich aut.
Sam sem si je vyzkousel na NAcku a pocit z nich byl podobny jako s Ferodo DS2500, ktere jsem mel na 10th AE. Nemaji tak rychly nastup jako DS, o neco vic prasi. Funguji stejne za studena a ani naznakem nevadnou i pri vysoke zatezi po delsi dobu (okreska/okruh). Ferodo udajne na 270/276mm kotouce desticky nedela a EBC jsou za min nez polovinu ceny. Takze pomer cena/vykon je ve finale lepsi...
Mimochodem Miata je snad prvni auto u ktereho jsem videl vetsi prumer zadniho kotouce, nez vepredu :)

Ja sem nakonec situaci vyresil OEM kotoucema v kombinaci s ATE deskama. Byly za prijemnou cenu a okamzite k dispozici...Uvidim jak budou fungovat. Desticky se daji kdykoliv jednoduse vymenit.
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod Miata » 20 říj 2012, 13:22

Tak k těm brzdám, mám origo kotouče a dal jsem všechny 4 nové desty ATE a Vavris by ti mohl říct jak mi málem shořely po 6-7km downhillu a to byly myslím zajeté odpovídajícím způsobem. Takže za mě nebrat pokud občas jedeš střelbu.
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Příspěvekod Ondrej » 20 říj 2012, 16:58

Downhill dava zabrat deskam dost... Nedokazou se jizdou dostatecne chladit. V sobotu dostanou kour v Moste, tak sem na ne zvedavej... Jsou to civilni desky, takze necekam zazraky. Snad na konci cilovky zabrzdej :)
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod Miata » 20 říj 2012, 18:11

...anebo shořej...

Na sportovní jízdu jsou OK, ale v extrému jdou rychle do kopru, tak pak poreferuj jak to dopadlo!
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora