překročení rychlosti v obci mimo zástavbu

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: překročení rychlosti v obci mimo zástavbu

Příspěvekod Mike » 12 říj 2012, 09:51

Ta jízda v jinym než nejvíce pravym volnym pruhu rychlostní komunikace nebo dálnice to je další kapitola. Pasáti se mezi mirošovicema a sjzdem na benešov prohánej pořád, ale checkuju lidi jedoucí rychle, je pravda, že až přes 140. Ale kdyby začaly zastavovat ty co jedou v prostředním maji volnej pravej, tak maji za víkend vyděláno na celýho prasáta.
Jinak s tim, že budeme jezdit třicet...to nebudeme. Praha je totiž pecka město pro turisty, ale na žití to není, takže já tu moc dlouho strašit už nebudu.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Re: překročení rychlosti v obci mimo zástavbu

Příspěvekod Pochtli » 12 říj 2012, 09:55

Sedrik: Souhlasím, tohle mě taky dokáže vytočit. Na podjetí zprava nic špatného nevidím, jen si dávám velký pozor, kdyby si to ten vlevo najednou rozmyslel. Též jsem si všiml, že jízda úplně v pravém pruhu je nakonec nejrychlejší :D Na levý pruh jsou zvlášť experti němci, ti jedou i kilometr před náklaďákem vlevo a ne a ne jet zatím v pravém pruhu, ikdyž mě má nalepeného na zadku (dělají též nepoužívači zpětných zrcátek)..
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...