ADix píše:Chuj s předsudkama zatím sem měl plyn v každým autě...nepočítám ty na olej xD kolikátka to je nádrž? vím že do rezervy se dělají min 2 rozměry malej a velkej...ve felicii mám tu nejmenší vleze se tam +- 25 litrů a v peugeotu v rezerve tusím že na 40 litrů a tu malinkou z filety sem provizorne přikládal do kufru v MX5 a vlezla se tam jen asi 10 cm přečuhovala...kolik si za to dával? já uvažuju o polsku kde by to vyslo na nějakých 12 i se zápisem do techničáku a bya by to sekvence...
Pro rejpaly...ve felicii mám starej jednobos směšovač...po měste to člověk nepozná jen fakt nahoře v otáčkách na LPG jedu tachometrových 160 a na benzin 175...v peugeotu žádný rozdíl tam máme sekvenci a jede to stejně jak nahoře, tak dole.
ADix píše:já přemýšlím o téhle http://autodily.lkauto.cz/nadrz-lpg-ztw56618033-interni jen mám mazdu tedka daleko na to abych změřil průměr díry na rezervu...ale vím že ve felicii mám 25L a ta se tam vleze to sem zkoušel...jen sem ji nikde na netu nenašel...
Mike píše:No tak ať to slouží;)
A dej pak vědět na kolik vyjde kilometr. A nezapoměň do tho započítat benál, na kterej to startuje...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 106 návštevníků