Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 24 srp 2012, 12:39

George píše:to je hodně velký :D

Lucka rikala, ze to pry neni spatne :lol:

Winie píše:možná až nebudu vedet co si koupit do miaty, tak jo. ale zatim urcite ne

Tak se snad nekdy pridas do klubu :mrgreen:

Dneska mi dorazil nadherny dil na auto, az jsem cumel, takze misto toho, abych Vam tu o nem basnil, tak ho zajdu vyfotit :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod George » 24 srp 2012, 13:03

to bych se s luckou docela rád seznámil :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 24 srp 2012, 13:05

George: S tou by se chtel seznamit snad uplne kazdy, kdyz tak o ni mluvim :lol:

Takze dneska dorazil rad panel (jak se tomu rika cesky?).
Samozrejme jsem uz po radicce a RC koleckach nechtel nic kupovat, ale kdyz jsem na mx5nutz videl, ze tipek prodava mx5tku na dily a ma tam tohle, tak jsem se ho musel zeptat, kolik by za to chtel. Az jsem se divil, za kolik to pustil, tak jsem nevahal ani sekundu :mrgreen: Stav tak 9.5/10. Pry vyrobeny v japonsku, nedivil bych se, protoze to zpracovani, vsechny ty zahlazene hrany atp., to americani urcite nebyli :lol: (EDIT: je od Murakami Motors, to americani fakt nebudou :lol: ) Ted uz jen schrastit par sroubku a muze jit na auto :)

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil jiri.l dne 24 srp 2012, 13:13, celkově upraveno 1
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod George » 24 srp 2012, 13:09

paráda, mě se dost líběj ty šrouby co prodávaj amíci k tomu... a myslim, že určitě půjdou sehnat jak šroubky tak podložky v nějakym hobby shopu za zlomek té jejich ceny

Obrázek
Obrázek
George
rádce

Příspěvekod jiri.l » 24 srp 2012, 13:17

!!!!!!!!!!! Ty jsou paradni!!!!!!!!! Diky z info Jirko, o tomhle jsem vubec nevedel a s necim takovym to bude vypadat tak o 100% lepe!
Ted tu jenom neco najit, ja tady za ty dva roky nenarazil na normalni zelezarstvi nebo tak neco, briti idioti vsechno nakupujou pres ebay (tzn. potrebujes jeden sroubek, zajdi si na ebay a zaplat za nej majlant). Asi pujdu do sveta (do mesta) objevovat :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 24 srp 2012, 13:20

Ted jsem se jeste tak zbezne podival an garage star, kolik chteji za ty jejich. 43 USD :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Je libo sroubky za cenu panelu? Neni problem :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Pavel260 » 24 srp 2012, 13:31

sroubky muzu sehnat, podlozky bud senat nebo vyrobit. pokud zjistis rozmery tak neni problem ;)
asi si s tebou zacnu chatovat. taky bych si neco rad koupil ale nemuzu najit nic hezkeho, s moji anglictinou to uz vubec nehrozi a george je nejakej zaneprazdnenej :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod jiri.l » 24 srp 2012, 13:39

Pavel260 píše:sroubky muzu sehnat, podlozky bud senat nebo vyrobit. pokud zjistis rozmery tak neni problem ;)
asi si s tebou zacnu chatovat. taky bych si neco rad koupil ale nemuzu najit nic hezkeho, s moji anglictinou to uz vubec nehrozi a george je nejakej zaneprazdnenej :D

To by bylo super! Predpokladam, ze chces akorat vedet, co je tam za zavit, protoze podle toho se pak shani srouby a podle nich podlozky...? :mrgreen:
Vubec neni problem, akorat rekni, co hezkeho by sis predstavoval (hod mi treba SZ) a ja az na neco narazim, tak ti dam vedet :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod George » 24 srp 2012, 17:44

tohle budou obyč šestky s imbusovou zapuštěnou hlavou :) kdyžtak seženem tady v ČR a pošlem ti to do UK :D
George
rádce

Příspěvekod jiri.l » 28 srp 2012, 14:53

Tak diry na panelu nesedi :D 2 ze 4 vubec nejsou v aute a ty zbyle dve mam v aute ruzne velke, takze oboustranka to jisti :D

Vcera jsem neco malo vyfotil :)

EDIT: fotky tu jsou nejake usekle, takze si s tim budu muset nejak pohrat... budou pozdejc :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora