Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 23 srp 2012, 21:44

Tak nejake to foto jak to ted vypada v pracovne. Ten kozeny nesmysl kolem radici paky budu muset necim podlozit, aby tam nebyla ta mezera (EDIT: TOTO ALE NENI PAVLOVA CHYBA!!!! :D), jinak pecka :mrgreen: Ted uz mam obednane RC kolecka, tezko rict odkud jdou, ale pry to bude chvili trvat. Zatim mi uz dorazily nahradni vydechy, ktere jsem vykuchal...

Obrázek
Naposledy upravil jiri.l dne 23 srp 2012, 22:27, celkově upraveno 2
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Pavel260 » 23 srp 2012, 21:47

bylo to delany tak aby tam ta mezera nebyla, jeste jsem to 3x upravoval podle svy manzety ;) na moji to slo krasne. laka me to se omluvit ale chyba bude nekde jinde :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod Winie » 23 srp 2012, 22:08

jaky si objednal kolecka? Uz se k tomu slusne dlouho dokopavam :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 23 srp 2012, 22:25

Pavel: Ne, to sis to spatne vylozil! Radicka je paradni, to jenom ta moje manzeta stoji za starou belu (prece jen je uz 13 let? stara). A vubec cely ten shifter je nejaky vychechlany, takze to cele rozeberu a pri te prilezitosti tu manzetu necim podlozim :)

Winie: Jo on to byl celkem porod najit obchod, kde je maji na sklade a obednat je :lol: Obednal jsem tyto, Slidemaster FM od Speedway Pal tzn. ala ssr mesh. Cele cerne a potom se stribrnym limcem, musel jsem jich vzit vice, aby se to vyplatilo, protoze postovne bylo dost drahe.

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod Pavel260 » 23 srp 2012, 22:42

jiri.l píše:Pavel: Ne, to sis to spatne vylozil! Radicka je paradni, to jenom ta moje manzeta stoji za starou belu (prece jen je uz 13 let? stara). A vubec cely ten shifter je nejaky vychechlany, takze to cele rozeberu a pri te prilezitosti tu manzetu necim podlozim :)

to si nemusel editovat :D :D jen jsem chtel zminit ze to je delany tak aby to sedelo, jeste jsem Jirkovi upresnoval miry aby to bylo zaroven s tou manzetou, sobe jsem si ji zkurvil a neni to proste ono kdzy to nesedi. proto si na to ted davam(e) pozor ;)
jinak v aute vypada paradne ale ja jsem spokojenej se tretinovu :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod jiri.l » 23 srp 2012, 22:48

Pavel260 píše:
jiri.l píše:Pavel: Ne, to sis to spatne vylozil! Radicka je paradni, to jenom ta moje manzeta stoji za starou belu (prece jen je uz 13 let? stara). A vubec cely ten shifter je nejaky vychechlany, takze to cele rozeberu a pri te prilezitosti tu manzetu necim podlozim :)

to si nemusel editovat :D :D jen jsem chtel zminit ze to je delany tak aby to sedelo, jeste jsem Jirkovi upresnoval miry aby to bylo zaroven s tou manzetou, sobe jsem si ji zkurvil a neni to proste ono kdzy to nesedi. proto si na to ted davam(e) pozor ;)
jinak v aute vypada paradne ale ja jsem spokojenej se tretinovu :D

Jj to chapu, tady s tim kdyz jedu, tak je to jako bych je v ghetto khááru :lol: ale je uplne luxusni fakt :mrgreen: dobre se mi s ni jezdi, fajne se o ni opira :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Winie » 23 srp 2012, 23:27

jiri.l píše:Winie: Jo on to byl celkem porod najit obchod, kde je maji na sklade a obednat je :lol: Obednal jsem tyto, Slidemaster FM od Speedway Pal tzn. ala ssr mesh. Cele cerne a potom se stribrnym limcem, musel jsem jich vzit vice, aby se to vyplatilo, protoze postovne bylo dost drahe.

jo tak ty sem chtel taky :D teda rozmejslel sem se mezi watanabe a temahle, ale pak sem se rozhodl ze ty penize vyhodim za neco jinyho :lol: kazdopadne kdyz sem je schanel ja, coz je tak rok zpet, tak byli normalne k dostani na us ebayi
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 23 srp 2012, 23:36

Winie píše:
jiri.l píše:Winie: Jo on to byl celkem porod najit obchod, kde je maji na sklade a obednat je :lol: Obednal jsem tyto, Slidemaster FM od Speedway Pal tzn. ala ssr mesh. Cele cerne a potom se stribrnym limcem, musel jsem jich vzit vice, aby se to vyplatilo, protoze postovne bylo dost drahe.

jo tak ty sem chtel taky :D teda rozmejslel sem se mezi watanabe a temahle, ale pak sem se rozhodl ze ty penize vyhodim za neco jinyho :lol: kazdopadne kdyz sem je schanel ja, coz je tak rok zpet, tak byli normalne k dostani na us ebayi

Jj na us bayi jsou, ale ne cerne. To same na uk ebayi, maji je tam bile, cerne se stribrnym limcem (ty co tam jsou ale nejsou speedway pal, ale nejake "faky" lol :D), ale cerne nemaji. Tak jsem je pak nasel na nejake strance, kde jsem se ani nedobadal, jestli je v japonsku nebo v us (nebo jinde), meli to tam ve vsech recech a mohl si platit v jakekoli mene, pak se v tom vyznej :lol: Takze budou se ty tvoje nekdy konat nebo ne?
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod George » 23 srp 2012, 23:47

to je hodně velký :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Winie » 24 srp 2012, 09:36

možná až nebudu vedet co si koupit do miaty, tak jo. ale zatim urcite ne