Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod Winie » 10 srp 2012, 11:30

může a po pár tisících km vetsinou taky popraská :lol: ale momentální radost - k nezaplacení :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 10 srp 2012, 19:49

Stribrna by se asi vice hodila ke vsemu ostatnimu na aute (coz by mela byt samozrejme priorita), ale me ta zlata porad neda spat :D

Teplota je celkem vysoka, ale neni tak vysoka, ze by byla potreba pouzit VHT barvu. Na tom viku je vrstva keramickeho bezbarveho laku, ktery je pry hodne odolny. Jestli to vydrzi, tak to se dozvime, az kdyz to pujde na auto, coz bude........ za davno, bohuzel. Barvu je treba nechat vytvrdnout alespon do pondeli a tim, ze 20. letim zase zpatky, tak uz musim domu do Prahy jeste obletet babicky, banky, zubare... a u g5 si vyzvednout radicku (huraaaaaaaaaaaaa!). Takze pismena se budou dodelavat nekdy na Vanoce, az zase priletim, aspon se mam na co tesit :mrgreen: Snad to pak bude drzet, kdyz je s tim takova dupacka, ale jak rika winie, momentalni radost je k nezaplaceni :lol:

Dneska jsem jeste zapracoval na tom coolant reroutu, delal jsem zaslepku. Ale vsechno hezky poporade :D nejdrive dam dohromady fotky vika, ikdyz jeste neni hotove a dam je tady, pak prijde na radu zaslepka :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod jiri.l » 10 srp 2012, 20:42

Tak jsem zasel do skladu, kde je v rohu schovany muj stary motor. Sundal jsem z nej viko a zasel s nim na prvni staci - misto na cisteni brzd :D Docela agresivni vec, ktera ma vycistit skoro vsechno.

Obrázek

Pout meho vika pokracovala do lakovny, kde jsem nafasoval stetku a kyblik acetonu, cisteni pokracovalo.

Obrázek

Pak uz bylo viko "ciste". V ramci moznosti, prece jen nejakych 20 let pripecene spiny se da sundat jen brutalnim brousenim, kterym bych udelal do vika ryhy.

Obrázek

Dalsi na rade bylo viko zahladit, tzn. zbavit se tohohle:

Obrázek

Tak jsem smirgloval......

Obrázek

Pak zahlazoval hrany - vlevo uz zahlazena, vpravo jeste ne

Obrázek

Dale jsem viko uz asi po tisicate odmastil a oblepil.

Obrázek

Pak se viko fouklo zakladem na hlinik a plnicem. Povrch jsme pak zapudrovali kontrolem na plnic a dali jsme se na brouseni na mokro. Na pomoc mi prispechala moje sestra :mrgreen:

Obrázek

A dukaz toho, ze jsem taky neco delal :lol:

Obrázek

Pak uz jen zakitovat mista, na ktere plnic nestacil...

Obrázek

A ty mista zase prebrousit.

Obrázek

Celou tu dobu jsem si rikal, ze to pujde do bile perleti. Pak jsme si se segrou bavili a ta rekla, ze kdyby to bylo na jeji auto, tak by se ji to libilo ruzove. Nacez jsem si vzpomel, kdyz jsem zahledl jedno viko s15 nekde v britanii v midnight purple (myslim, ze to ale byla mpI). Tak jsem si rekl, ze to hecnem, zadali jsme to na lakovne do pocitace a vyjela nam midnight purple II a vsech tech pet prisad, ktere jsou treba. Tri jsme meli a dalsi dve bylo nejake instantni silenstvi, ktere nam museli poslat z Prahy - v kelimku, viz nize.

Obrázek
Obrázek

Barvu kluci namichali, viko se znovu lehce striklo do plnice, foukli barvu a keramicky lak.

Vysledek pod UV lampou. Kdyz nesviti slunicko, tak je to viko teme fialove az do cerna.

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod MAXsport » 10 srp 2012, 21:04

Nejvíc mě zaujala část se sestrou, nemáš další fotky z té části? :lol:

Jinak moc pěkná a poctivá práce, snad to vydrží ;)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod George » 10 srp 2012, 21:59

jsem rád, že se na to zeptal někdo jinej :D Je fajn vidět, že to nešidíš!
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 10 srp 2012, 22:31

Sakra clovek si dava tolik prace s detailama, vsechno poctive foti a nakonec stejne chteji fotky sestry :lol:
No, mam jeste jednu fotku, kdyz ofoukava viko vzduchem, pak ji tu nejak dam :D

Jak uz jsem rikal, dneska jsem udelal zastineni housingu pro termostat, abych pokrocil v tom reroutu.

Nejdriv jsem vzal tlusty plat hliniku.

Obrázek

Obrys vrchni casti housingu.

Obrázek
Obrázek

Zacal jsem pak vyrezavat... (docela nemotorne, ale slo to :D)

Obrázek

Az jsem pak z toho dostal tohle

Obrázek

Pak jsem ten bazmek pridelal na cast housingu, at to mam podle ceho brousit

Obrázek

Jak byl tvar ok, tak nejdriv 400 papirem zabrousit a pak na mokro 800, 1200, 2000 a 3000.

Obrázek

A nakonec pekne vylestit, at to nejak vypada. Na te fotce to vypada, ze je tam nejaka hrana ci co, spatna fotka...

Obrázek

TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod IvanGS » 11 srp 2012, 07:20

Bomba!!! :D :D :D
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod jardaj. » 11 srp 2012, 08:22

Pečlivý, hezký, to můžeš dělat na kšeft !!!
jardaj.

Příspěvekod George » 11 srp 2012, 09:23

tady se zjevně někdo nudí :D pěkný :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 11 srp 2012, 11:28

Jj to jsem si hral, protoze jsem na to mel cas :D V uk na nej delali groupbuy a nacenili jeden na 15 liber, tak sem si rikal, ze petikilo za takovy plisek opravdu ne... ale udelat ho stalo nejaky cas a nervy no :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora