riderhenry píše:Vim, ze to nema moc smysl, ale stejne mi to neda
Takze cena u Toyoty je strasne mimo, ale ze mazda stoji 770 000 ve specifikaci, o ktere se bavis, to je uz jakoze OK? Takze Toyota by mela stat stejne, jako 1.8 NC s minimalni vybavou? Zajimave... Ale zase je pravda, ze Mazda ma teda hur naladeny podvozek - jak teda rikas na mokro, pro ty zacatecniky, za co je plno lidi urcite ochotno priplatit, obzvlaste u 6 let stareho auta, to da prece rozum! Vsak si ten podvozek potom muzou vyladit po vecerech doma sami, s tim se pocita a hlavne novinari pri testech na to berou ohled, ze kazdy si kupuje auto s tim, ze dalsi den objedna dily za 50 000 a zacne si ho ladit. Proc kupovat auto, ktere uz ma podvozek dokonaly? Navic s lepsim motorem, ktery ma navic o 25% vyssi vykon bez preplnovani! To by udelal jenom uplny idiot, nemluve o tech sedackach navic, kam treba muzes hodit deti nebo gumy na okruh, to jenom pro uplne dementy, co neumi ridit prece!
U Mazdy muzou byt kone navic taky, jak rikas, ale stejne tak i u kazdeho jednoho auta z konkurence, a to s podobnymi investicemi. U Toyoty si teda prijdes na limit hned prvni den a pak to auto postavis k popelnicim, ale u MX-5, ktera ma podvozek postaveny pro zacatecniky, tam to bude teda jako lepsi, jo? Kdyz ses teda vyjezdenej, jak rikas (ja myslim spis sjetej, ale budiz)? Hlavne ze je to pro tebe zatim nedotazene, i kdyz jsi v tom nejel - v tom ti urcite hodne pomuzou zkusenosti z jinych aut, abys posoudil neco od stolu.
Ano, vaha MX-5 je super, i kdyz taky by to mohlo byt lepsi (a ostatne Mazda v tomhle udajne sama chysta velke veci, jestli se jich teda jeste nekdy dockame...), ale prave i pres tuhle vyhodu nestaci ani podvozkove! Kdyz je pomalejsi na slalomu, z ceho vychazis, kdyz rikas, ze by mela byt rychlejsi na Sosnove nebo snad dokonce v Moste?
K testu casopisu EVO a Meganu se nema cenu vyjadrovat, staci se podivat na jakykoliv libovolny jiny test GT86. Ale to by se ti nehodilo do kramu - nebo snad jenom v EVU sedi vyjezdeni novinari, co se ti rovnaji schopnostmi, a nikde jinde ne? Vsadil bych si, ze i ten Cervenka s Caterhamem ti neudela radost, jestli nekdy GT86 otestuje...
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 30 návštevníků