Zkušenosti se servisy

Re: Zkušenosti se servisy

Příspěvekod ZIZU » 21 črc 2012, 02:43

Já chodím ke známému na servis, celou dobu tam mohu být s ním a nemůžu si ho vynachválit...jak super ceny a to nemám žádné výhody, tak hlavně prostě vše udělá jak má atd...záleží mu na tom...hlavně je to člověk, který dělá převážně motorky a má k tomu vztah...ne jen robot, který dělá něco co ho ani pořádně nebaví...jediné čeho se bojím, že to snižuje nevěryhodnost servisky, najetých km, údržby o auto atd atd..
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod Pan Černý » 21 črc 2012, 03:42

Japanauto Smidary (kousek za Chlumcem nad Cidlinou). Dělali mi tam generálku motoru, repas náprav a mnoho dalšího a naprostá spokojenost. Maximálně slušné jednání, profesionalita a v porovnání s Prahou směšné ceny.
Pan Černý

Příspěvekod PavelS » 21 črc 2012, 07:24

Frankie Sporty píše:...Jelikož v servise nějak nevěděli, jak vyzkoušet tu vůli...

COŽE??? :lol: :lol: :lol:

Mmj, chápu správně, že ty jsi platil ty ramena 3x? :o
PavelS

Příspěvekod petr007 » 21 črc 2012, 08:11

Servisy vidím, že je to nekonečný příběh. Už jen ta první otázka "Kdo vám to dělal ?" :lol:
Moje zkušenost s autorizovanými servisy Peugeot, Nissan, Renault - vše silně předražené, když udělají chybu musí se člověk dohadovat, což je dost často. Navíc strašně zdlouhavé, už jen než vypíší zakázkový list :roll:
Teď jezdím se všemi auty do místního garážového servisu, který hodnotím jako ucházející. Když potřebuji dát MX-5 do opravy, tak jezdím k Otovi do Vysočan, z mé strany spokojenost.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Příspěvekod Frankie Sporty » 21 črc 2012, 20:30

PavelS píše:
Frankie Sporty píše:...Jelikož v servise nějak nevěděli, jak vyzkoušet tu vůli...

COŽE??? :lol: :lol: :lol:

Mmj, chápu správně, že ty jsi platil ty ramena 3x? :o

nn.. ale platil jsem samozřejmě ty prohlídky technický, který pak dali jako minusový položky do faktury... a "já platil, tenkrát ještě mamča :)
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod kostej » 30 črc 2012, 16:40

Caf,

muzu vrele doporucit servis Mazda Bosina v Koline. Ceny maji polovicni oproti Mazde na Sporilove, jednani je nesrovnatelne lepsi. Pan Hyspler (vedouci technik) ma zcela prozakaznickej pristup, nic neni problem, z toho co jsem pochytil tak Mazdy jsou pro nej srdcovka..no proste sem z toho servisu mel obecne velmi dobrej pocit (narozdil od vsech ostatnich Mazda servisu, ktery jsem kdy navstivil (Sporilov, Pribram, Plzen))

Nedela jim problem ani kdyz si prinesete vlastni dily (coz jsem udelal, RX8 stabilizatory).

Tedy za me palec nahoru :)
2011 MX5 NC2 2.0 Sport-line, White Crystal Pearl, RECARO seats
1995 323F BA V6, GT
kostej

Příspěvekod IvanGS » 31 črc 2012, 12:20

Pan Černý - Smidary mám 30 km, napsal jsem jim a uvidíme.
Zizu - nemyslím, že by garážový servis snižoval nevěrohodnost. Osobně budu spokojen, když přijdu k prodávajícímu, uvidím naleštěné, vyluxované auto, které je i jinak v pořádku, na kterém je vidět láska jeho majitele a dá mi na papíru seznam veškerého servisu s datumem a km a řekne že si to dělal sám protože to umí, nebo mi dá kontakt na garážníka ať si to ověřím... Mnohdy je to lepší než razítko autorizovaného servisu, i když i to má váhu a já - pokud na to mám - se autorizovaným servisům nevyhýbám, nemám s nimi ani lepší, ani horší zkušenost než s garážovými servisy, které znám.
Nemáte někdo zkušenost s Mazdou v Hradci Králové???
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod ZIZU » 02 srp 2012, 00:07

IvanGS píše:Pan Černý - Smidary mám 30 km, napsal jsem jim a uvidíme.
Zizu - nemyslím, že by garážový servis snižoval nevěrohodnost. Osobně budu spokojen, když přijdu k prodávajícímu, uvidím naleštěné, vyluxované auto, které je i jinak v pořádku, na kterém je vidět láska jeho majitele a dá mi na papíru seznam veškerého servisu s datumem a km a řekne že si to dělal sám protože to umí, nebo mi dá kontakt na garážníka ať si to ověřím... Mnohdy je to lepší než razítko autorizovaného servisu, i když i to má váhu a já - pokud na to mám - se autorizovaným servisům nevyhýbám, nemám s nimi ani lepší, ani horší zkušenost než s garážovými servisy, které znám.
Nemáte někdo zkušenost s Mazdou v Hradci Králové???

No ja taky víc věřim takovým lidem, kteří to dělaj rádi a poctivě a věnují tomu čas atd, ale bohužel lidé dost slyší na autorizovaný servis, víc než na frantu z horní dolní - bohužel! Na druhou stranu, mx-5 je tak specifický a pro lidi, kteří k tomu mají jiný vztah než ke golfu, takže tohle pochopí a budou věřit možná i spíš tomu frantovi :)
ZIZU

Příspěvekod PavelS » 02 srp 2012, 08:17

Tsss - já mám ke Golfu vztah jak k Mazdici :x :P
PavelS

Příspěvekod PavelV » 02 srp 2012, 09:13

PavelS píše:Tsss - já mám ke Golfu vztah jak k Mazdici :x :P

Taky ho za rok prodáš? :D Promiň, já musel ;) .
PavelV

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5