PavelS - tak to sem to s tou cenou nepochopil sprave nevadi
vis jak sem to bral
a sem rad ze sdilis stejny nazor
jinak souhlas s Marvil - NBFL je absolutne HOT!!! presne jak rikas, proste nadherna zenska
ale jinak doufam ze to nebylo mysleno na me, ani o jedne mazde se neda rict ani popel, vsechny typy jsou krasne, ale kazda ma neco jineho do sebe
zalezi co se daenemu cloveku vice libi, ja sam kdybych neresil penize a rozhodoval se jen podle vzhledu tak bych mel velke dilema (ale urco bych nebral NB, proste FL je tak krasna ze se ji malo co vyrovna) NA je proste mrkaci srdcovka, strasne roztomila, a NC proste takovej prinasranej buldocek ale opet moc peknej =)
hey ted mi to doslo
podle srdce si asi v mym pripade nejde vybrat, proto je na miste rozum aby alespon trochu rozhodl, pac ridit se jen srdcem, tak si vezmu NA Velocity red, cerny kola stribrny limce, elegantni detailni upravy, dale NBFL cernou, kremovej interier, dreveny doplnky (ta co bude v patek moje
) a NC hardtop pac ty dve predchozi jsou obe soft a tu teda nevim v jake barve, ale ta svetle sediva ma proste hrozny kouzlo =) nevidel sem je moc v jinejch barvach, ale treba bila nic moc, tmave modra taky nic moc, klasik modra je taky dobra volba, ale jinak neivm jaky barvy jeste delaj. Vim ze tady u nas neni povolene multi-manzelstvi nebo jak se tomu rika
ale v pripade mazdicek mx bych udelal vyjimku
a jeste pavel260 - hele zatim sem v tom nenajezdil tolik takze nevim jestli me to bude vadit, ale prvni pocity jsou takove ze hlavu mam sice vys ale vubec mi to nevadi. ale rikam, uvidime. Ale asi bude tezky sehnat sedacky z NB v kremovy kuzi ne? To je vlastne jedno to bych stejne resil az nekdy paaaak =)