Pěkné Ne vše se mi sice líbí, ale o tom to je že každej má jíný vkus To lízo vypadá dobře, ale s tím sklonem a výškou bych se bál aby nenadělalo ještě neplechu když by se někde šprajclo. Snad ne S tím výkonem to je škoda no, ze zadu už vypadá že má 300ps
je pravda ze v zatackach je ted momentalne to auto uplne uzasny! asi holt skoncim u preplnovani. ale to je hudba daleke budoucnosti seatik: na vaze se usporit da urcite, mohl bych vyhazet zbytky interieru. jo a ten lip je laminatovej. trosku jsem ho zpevnil a novej stoji prý 8000 rikal george. Ja ho s georgem vymenil za corollu
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Lip parádní. A vůbec celý auto. Líbí se mi, jak jedeš svůj styl a nenecháš se strhnout proudem. Je tu strašně málo aut, který se odlišujou. Nicméně s motorem toho bez přeplňování bohužel moc neuděláš. Taky s tím problémem dost bojuju
Tak jsem včera zas po dloooouhy době vytáhnul miu tentokrát fotil kamarád ale mojim fotakem a večer sem zakončil buzenim lesní zvěře v okolních kopcích no prostě ideální pátek. lepší než sedět v hospodě. tahle fotka mi hrozně připomíná Vanishing point a pár normálních: Rychlí a zběsilí
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu