daily car

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: daily car

Příspěvekod Pavel260 » 06 čer 2012, 23:18

bmxdave píše:To já si zase budu kupovat s tátou BMW 325i nebo 523i takže miatka asi půjde pryč !?!? :|

a co te k tomu vede ?
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 06 čer 2012, 23:21

Ryba: protoze to neni zabavny, ale rychlejsi nez miata to je. hlavne diky kroutaku. a prave ta 96kw octa pojede Golfa GTi IV. A to s tou naftou je GTD. Zkouseli jsme to s kamosem a byla rychlejsi i na okruhu i ve sprintu. Dokonce i v top gearu jim to tak vyslo co si tak pamatuju.

BMXdave: drzkujes ze te miata stoji moc penez a koupis si sestivalcovy BMW :lol: jeste budes prstickem hrabat :lol: BTW: 523i jsem jezdil par dni a zere to jak tank a moc to nejede. to uz je lepsi ten trilitrovej diesel
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 06 čer 2012, 23:26

Winie píše: to uz je lepsi ten trilitrovej diesel

trilitrovej sestivalcovej diesel je vybornej mame v rodine dve 5ky s tim motorem jede to jako dobytek motor nesmrtelnej a jezdi to za 7 a ten zvuk na to ze to je nafta...
asi tu s tim nepochodim ale co :D to ja uz tady asi s nicim :D
Pavel260

Příspěvekod riderhenry » 06 čer 2012, 23:29

Ze Golf je nudne auto jsem myslel obecne napric generacemi, snad krome te prvni nebo prvnich dvou, ale OK. Jinak by me docela zajimala nejaka argumentace, kterou bys podporil, ze haldex prida na zabavnosti? Tak nejak celkove diskutovat na urovni "zvyraznene je blbost protoze jsem to prave zvyraznil" nema moc smysl... :mrgreen:
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Winie » 06 čer 2012, 23:37

hele 5ka GTi zas tak strasna neni ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod PavelS » 06 čer 2012, 23:49

riderhenry píše:Jinak by me docela zajimala nejaka argumentace, kterou bys podporil, ze haldex prida na zabavnosti? Tak nejak celkove diskutovat na urovni "zvyraznene je blbost protoze jsem to prave zvyraznil" nema moc smysl... :mrgreen:

Henry - jestli tobě ne, tak mě proti předokolce ano - stačí? :) Jel sem předokolkovým GIV s tímhle motorem, čili mám během pár dní srovnání in natura a je to rozdíl i na obyčejný okresce - 4Motion je mnohem jistější v prudký akceleraci v zatáčce, z místa přenese ten krouťák na zem, čili nemlátí nápravou o zem jako předokolky - mě tohle stačí ;) - není to rozhozenej zadek, ale bavíme se tu o jiných autech než mxách, bych rád podotknul :) Pro mě tohle auto není o moc míň zábavný než 3 MPS...protože se už dlouho nesnažim auta dostat na limit, tak HHčka u mě bodujou právě jen tím nasazením - tak mě nekamenujte, že z toho dělám hot hatch, uvědomuju si rozdíl...
PavelS

Příspěvekod PavelS » 06 čer 2012, 23:56

Winie píše:Ryba: protoze to neni zabavny, ale rychlejsi nez miata to je. hlavne diky kroutaku. a prave ta 96kw octa pojede Golfa GTi IV. A to s tou naftou je GTD. Zkouseli jsme to s kamosem a byla rychlejsi i na okruhu i ve sprintu. Dokonce i v top gearu jim to tak vyslo co si tak pamatuju.

Mluvíš o Golfu IV GTi TDi - čili 110kW? To není GTD, to se u čtvrtý generace (pokud vím, můžou bejt takový trhy) nepoužívalo... Ale to je asi fuk ;) Podle mě je nesmysl, aby Octa 96kW pojela 110kW GIV...i když...možný to samozřejmě je...ale se stejným podvozkem se mi to zdá divný...
PavelS

Příspěvekod bmxdave » 07 čer 2012, 00:32

Winie píše:Ryba: protoze to neni zabavny, ale rychlejsi nez miata to je. hlavne diky kroutaku. a prave ta 96kw octa pojede Golfa GTi IV. A to s tou naftou je GTD. Zkouseli jsme to s kamosem a byla rychlejsi i na okruhu i ve sprintu. Dokonce i v top gearu jim to tak vyslo co si tak pamatuju.

BMXdave: drzkujes ze te miata stoji moc penez a koupis si sestivalcovy BMW :lol: jeste budes prstickem hrabat :lol: BTW: 523i jsem jezdil par dni a zere to jak tank a moc to nejede. to uz je lepsi ten trilitrovej diesel

Tak to už bude platit otec všechno, jen bych mu něco málo připlatil z miaty ale to fakt jen velice málo :lol: Je to možné ta 523i přece jen je to težší auto než 3 ale hlavně s tím člověk musí umět jezdit a delší trasy aby se dostal třeba pod cca 8l . Dneska sme se byli podívat na jedno 325i kupé , ty motory jsou už fakt tak dokonalé, radost je vytáčet :)
bmxdave

Příspěvekod Dad » 07 čer 2012, 00:59

ted o vikendu jsem byl s kamaradem kupovat trojku bawo kabrio. Relativne maly auto s docela velkym motorem. A vite co? Nevymenil bych to. Prijde mi to velky a neohrabany. Mozna je to rychlejsi, ale rozhodne z toho nemam ten pocit. A o pocit jde rekl bych predevsim, radeji se budu trast hruzou v pomaly miate nez se nudit v dvakrat takovy rychlosti v bawu ...
Dad

Obrázky: 2

Příspěvekod Pavel260 » 07 čer 2012, 07:01

Dad píše: radeji se budu trast hruzou v pomaly miate nez se nudit v dvakrat takovy rychlosti v bawu ...

přesně to jsem si říkal taky
Pavel260

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...