daily car

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: daily car

Příspěvekod willy2.0 » 01 čer 2012, 19:29

Hm tak to jsme jeli asi oba v jiném autě. Já měl CTRo jak jistě víš a to mě podvozkově rozhodně nějak nenadchlo, pochybuju že je na tom obyč.1.4 výrazně lépe (byl jsem v něm kapku někde rychlejší jak v Cliu, o kapičku, nicméně jsem se rozhodně tak nebavil a dost mě vadila ta nedotáčivost, takže jsem musel ač se mi nechtělo upravit můj jízdní styl, možná proto jsem hned záhy litoval že jsem to koupil vůbec). Nicméně pokud se do toho nasype pytel peněz je to dobrá závodnička (na normál ježdění, svezení bych si to nikdy nekoupil, jsou lepší předokoly mnohem (Clio RS , Megan RS).

..Fabie je opravdu mnohem hravější jak třeba CTRo. Pokud to říkají i soutěžáci (nejen já), něco na tom asi bude...Nicméně respektuju tvůj názor a je dobře, že jsi spokojenej hlavně. Já jen popsal svoje dojmy zas, jelikož jsem tady narazil zpětně na tuhle diskuzi a trošku mě zamrzelo tvoje zásadní tvrzení, že nechápeš proč chtěj tolik za Fabku když to není nic extra apod., tak jsem to trochu rozvedl...(pro někoho jiného třeba)...

Kdybys bydlel blíže, klidně bych tě v té mé lundře svezl a pak v tvém, řekl bych ti u obou co mi vadí, nevadí...myslím že bys svůj názor poupravil...Slova jsou na nic, chce to osobní zkušenost vždy no. Za sebe ti povím že když už jsem kdy o něčem psal, vždy jsem věděl o čem (měl jsem to vyzkoušené) a stojím si za tím, nemelu na prázdno jen tak o něčem, nejsem takovej a nechápu proč řada lidí stále občas plácá kraviny a vypouští fámy...

Dřív bych ti napsal po svém, že si napsal strašnou kravinu (s tím jak tvoje 1.4 Civic funguje a Fabka vůbec)...Ale vím, že to nemá cenu, že dokud tě nesvezu, nebo tě nesveze někdo kdo to má v ruce a popíše ti určitý věci, budeš věřit svojí pravdě.....tak to je a já to respektuju. Jen prostě nevynášej hned takový soudy, že nějaké auto je lundra apod...Protože s autem si nenajel třeba ani 50km a nemůžeš poznat co v něm je zkrátka za tak krátkou dobu. Pokud to tvoje daily tvé nároky splnuje, pak je to dobře a oba zkrátka čekáme od auta něco jiného...to je celé. Měj se a no ofense...
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Winie » 03 čer 2012, 18:47

willi smir se s tim ze kazdymu sedi neco jinyho. me proste fabie RS nesedla a sednul mi civic ;) sam dobre vis, ze ja nepatrim zrovna mezi magory vyznavajici jednu znacku, ale opravdu me RS neoslovila. V cliu jsem jel, ale uz je to opravdu dost dlouho a to mi uz tenkrat prislo ponekud tvrdy. Takze se priznam ze sem po nem ani nekoukal
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 06 čer 2012, 07:59

Já jsem teď šel cestou koncernu - pro mě osvědčenou :P Docela souhlasim s willym o 1.4 benzínu na denní ježdění, já si dovezl z druhýho konce republiky mazlíka Golfa IV 4Motion se 110kW Tdi - snad mě zabaví aspoň trošku... :)
PavelS

Příspěvekod Pavel260 » 06 čer 2012, 12:13

že ses ani nepochlubil... koncis :roll: :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 06 čer 2012, 15:13

Bůh buď milostiv k tvojí hříšné duši. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod seatik » 06 čer 2012, 15:32

Aspon ze to je 4 kolka..to slibuje v zime zabavu :)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod Pavel38 » 06 čer 2012, 15:53

To bych rád věděl, jestli přesedlání do koncernového mazlíka je definitivní záležitost anebo jestli přecejen ve skrytu duše pořád prahneš po mxce. :-)
MX-5 NBFL, 1,6, SUNLIGHT SILVER
Pavel38

Obrázky: 11

Příspěvekod Vavris » 06 čer 2012, 16:17

no čtyřkolka... on to bude asi Hladex I a ten je dobrý vážně tak akorát na vyhrabání se ze zasněženého parkoviště :lol:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Winie » 06 čer 2012, 17:28

pavle v tom zajdes nudou :lol: no jedine dobre. aspon si zas poridis mx5
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Pochtli » 06 čer 2012, 19:17

PavelS: Tak upgrade z trojky na čtyřku.. Ale jestli se s tím zabavíš, no nevím..
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...