Henges - NB - White samurai

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Henges - NB - White samurai

Příspěvekod Vavris » 03 čer 2012, 23:33

masakr :shock: :P :P :P
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod widar » 03 čer 2012, 23:50

Vypadá to zajímavě, palec nahoru :) Ale to lízátko bych možná nechal černé ;)
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod dopr » 04 čer 2012, 07:26

Wow, libi se mi to moc :!: Ty voe za nejakeho 3/4 roku jsi to auto zmenil temer k nepoznani :)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Henges » 04 čer 2012, 16:05

Díky za pochvalu, potěší to když vím že práce nebyla k ničemu co jsem na tom odmakal ;-)

Winie píše:jako je to hezky, ale cerna byla lepsi a uz si konecne neco udelej s tou geometrii predni napravy :D

Je to pár dní co jsi to řešil, dej mi trochu času proboha :lol: V sobotu jsem už to malem měl, ale nakonec nebyl čas. Každopádně je to v plánu jako další věc hned jak bude čas ;)

Pochtli píše:kola :roll: ale barva sedaček konečně ladí s barvou auta ;)

Na kolik ta fólie s lepidlem nakonec vyšla? Kolik m2 fólie jsi vyhodil, než jsi vychytal co a jak?

Kola se ti líbí já vím :mrgreen: Folie se dá sehnat do 4tis kč a jelikož je mx5 bez střechy tak neni potřeba toho tolik a moje výpočty předběžné (8x1,5m) se zdály být tak akorát. Naštěstí jsem nic nevyhodil, pokazil jsem akorát jedny dveře a ty možná budu řešit jinak než znovupotažením tak jsem se vlezl do tech 8m ;)

riderhenry píše:Je to super, i kdyz vic by se mi libila proste normalni bila ;) Kazdopadne lepit bych to nechtel, vydrzel bych tak hodinu a pak bych to cele vzteky roztrhal :D

No taky jsem se toho trochu bal, ale nakonec to šlo. Jsem celkem nervák, ale stal se zázrak a nic jsem neroztrhal a povedlo se docela :lol:

widar píše:Vypadá to zajímavě, palec nahoru :) Ale to lízátko bych možná nechal černé ;)

Díky :) Měl jsem prvně nechane v černé zrcátka, lip a zadní kufr, ale je to rozhodně lepší celé v barvě. Není to tak rozhádané a jako celek to vypadá lépe. S lipem v barvě to vypadá jakoby mohutněji ten čumák a níž než když to bylo v černé.

dopr píše:Wow, libi se mi to moc :!: Ty voe za nejakeho 3/4 roku jsi to auto zmenil temer k nepoznani :)

jj :-) A to na tom mám nejraději. Když si auto upravím podle svého, decentně a přitom uplně změní vzhled ;)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod George » 04 čer 2012, 17:01

taky bych volil čistou bílou, ale vypadá to dobře! :) a asi se ti někdy ozvu kvůli radám na co si dát pozor :D nicméně jsi mě potěšil s výměrou, kolik je toho potřeba, folii mám sice z práce se slevou, ale když jsem to počítal, vyšel mi nějakej uplnej nesmysl :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod widar » 04 čer 2012, 17:18

S tím kufrem souhlasím, ty zrcátka nevím, ale ten lip mi tam nepasuje, nesedí mi tam na 100%. Z těch fotek moc razí, zkus si ho schválně aspoň ve photoshopu přemalovat na tmavě šedou/grafit. (A když už v tom budeš, tak ještě rám čelního okna ;) )
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Henges » 04 čer 2012, 17:36

George: stačí 8m, přeměřil jsem všechny díly karoserie a vyšlo to celkem dobře, jen nesmíš nic pokazit :D

Widar: ale nebudu :-) měl jsem to tak, černý rám okna, zrcatka, kufr a lip a jak jsem psal, takhle to je lepší ;)
Henges

Příspěvekod Pavel260 » 06 čer 2012, 20:08

tak dobre, seberu odvahu a napisu to ...
zda se mi to strasne gejovsky ;)

muj nazor a hlavni je ze se to libi tobe :!:
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Henges » 06 čer 2012, 21:46

Pavel260 píše:tak dobre, seberu odvahu a napisu to ...
zda se mi to strasne gejovsky ;)

muj nazor a hlavni je ze se to libi tobe :!:

Co by jsi chtěl, mx5 je gay car :-D
Henges

Příspěvekod Sedrik » 16 čer 2012, 20:14

Mě se to teda líbí moc - fakt super :) Ta matna bílá (aspoň na fotkách) vypadá mnohem líp, než bych čekal - jsem zvědavej naživo
Gratz :)
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora