Winie píše:seatik píše:Sehnat hezkou fabii ,navic RS chce opravdu kumst..je jich strasne malo,kdyz uz pekna je,tak za ni chtej zase strasne moc
prave
pritom to zadny super auto neni! je to defakto obycejna fabie s trosku lepsim motorem a debilnim interierem. byl sem se podivat na jednu z roku 2004, obouchana od kaminku na celym predku, najeto udajne 120000 a chtel za ni 170000!!!!! za ty prachy mam CTR!
Min.tejden mě zastavil kámoš co má poface CTR už asi pět let ...a jestli prej to nevyměním za mojí Fabku RS,že už toho má pokrk....ANI náhodou
!!! CTR je nesmysl na daily a pokud se do něj neinvestuje 150-200tis.je to i nesmysl jako sportovní auto...nepobaví, aspon že už spadli pod 200tis.protože větší hodnotu to auto nemá prostě.
Jinak nevím jestli bych si koupil na daily tohle auto v 1.4, vždyt to musí bejt ukrutně líné...a když na to šlápneš pojedeš za 8,9l:(
A ještě vás dorazim, podvozkově mě Fabina jako auto baví víc jak zmíněnej tajpár, je to hodně hravý.......Moc dobře chápu už, proč to má řada soutěžáků jako tréningáč na najíždění tratě...Chová se to moc pěkně. A když chci jedu za 5l, za 150tis. není lepší daily auto, Seat Ibiza v tom samým motoru taky ok, ale je to moc holčičí a podvozek není tak dobrej. Další moje daily už kapku rodinné, to bude asi Octa RS 2 Tdi , jede to, nežere to, výbavu to má super a furt je tam ten feel, že mám rád sport.auta...není to sportovní auto rozhodně, ale je moc pěkný ...svižný a nepodělá mě, drží si cenu...jako Fabina, ale ta je spíš pro mladší....Mě to zatím neva,že je menší a kapku tvrdší páč jsme dva a svou úlohu plní fakt super a je tam ten rally odkaz:-)...Měl jsem x aut za posledních pár let...a když nebudu počítat klíště nebo MX5 je to nejvděčnější auto co jsem koupil doposud, fakt chápu že si držej tak cenu...a první můj pětidvéřák to je