KSA 5-6.5 Masarykův okruh, Brno

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: KSA 5-6.5 Masarykův okruh, Brno

Příspěvekod buteo » 07 kvě 2012, 14:15

bmxdave píše:Widar: Já si toho všiml až jsem tu zprávu odeslal takže sorry :lol:

Buteo: Co s pružinama? Na fotkách nevypadá že bys je měl třeba zkrácené. Jinak fakt krásné NA, takové mám nejradši. Odkud jsi, mohli bysme někdy dát sraz, co ty na to?

Jsou tam kratší tvrdší pružiny (asi HR - už jsem auto tak koupil). Snížení ca.40mm vpředu i vzadu. Vypadá to dobře, v hladkých zatáčkách sedí dobře, ale.....
Na v Česku převažujících tankodromech je to dost urtpení (i když podíl na tom mají i unavené tlumiče - chystám se řešit), takže už jsem párkrát vážně uvažoval o namontování origo pružin, které mně leží v garáži. Jenže když ono to tak pěkně vypadá a sedí ....... ;) Pro úplnost informace: kola 15 inch NB, pneu 195/50-15 (t.č. nové FEDERAL 595 RS-R), huštění ca 1,8 bar

Jinak jsem od Tišnova, možná se tam sejdeme v sobotu - viz. téma "Moraváci". Nebo?

E=mx5
buteo

Příspěvekod jardaj. » 07 kvě 2012, 16:28

Že jsem Tě ještě neviděl. Stává tady černá Nb na ulici Dvořáčkové.
jardaj.

Příspěvekod bmxdave » 07 kvě 2012, 17:47

Buteo: Aha, na fotkách to vůbec nevypadá právě že je máš zkrácené proto sem se ptal. Já mám to samý a chtěl bych tam spíš dát origo pružiny ale nejsou prachy a cenu neznám ale určitě to není moc levné, nevíš kolik stojí např. i origo tlumiče ? Jinak v sobotu nemožu musím vyměnit zadní gumy tak snad příště ;)
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod zasa » 31 kvě 2012, 22:31

Co Federali, doporučil bys? Chci je koupit.
zasa

Předchozí

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...