Nové auto-Jakou verzi mx5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Nové auto-Jakou verzi mx5

Příspěvekod George » 20 dub 2010, 07:53

tak mazdaspeed čumák můžeš mít, stačí si sehnat ten přední lip. jinak je to obyč FL nárazník:) a barva je velocity red, kdyby jsi si to náhodou chtěl nechat nastříkat na auto :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Borgi » 20 dub 2010, 08:05

Věříž že jsem o tom přemýšlel :-) ale bastlit z NB na NBfl mi přijde zvrácenost :-) je to pak takovej hybridek :-) ale asi na to někdy dojde :-) každopádne světla a nárazník z NB si nechám schovaný :-D
Borgi

Příspěvekod Winie » 20 dub 2010, 08:14

4 pavelS. tak v tom asi bude ten rozdil. ja si totiz na komfort vubec nepotrpim. mam miatu jako druhy auto a kdyz sem ji poridil tak sem dokonce uvazoval ze bych interier vyhodil uplne, stejne tak topeni, klimu, repro a podobny zbytecnosti. jediny budu vramci komfortu do miaty dodelavat jsou el. okna. nic vic.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Ryba » 20 dub 2010, 08:44

to je prave to, mít NA aby za něco stála tak už pak pro mě je nejezditelná denně, proto bych rači šel do NC, který bych jen lehce upravil a mohl s tim jezdit denně do práce a o víkendech se stim svézt na okruhu. A stačilo by pak jen jedno auto na všechno sice s kompromisama ale stačilo.

Ikdyž coto kecám, já kompromisy nesnesu, stejně bych k NC dřív nebo pozdějš koupil něco co bych pak zas total upravil a bylo to použitelný jen na okruhu:D:D
Ryba
špion

Příspěvekod dopr » 20 dub 2010, 10:26

Ac se mi vic libi NB, vzal bych si NCfl. Holt novejsi auto, vice pohodli, prostoru, modernejsi a v neposledni rade bezpecnejsi...
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod PavelS » 20 dub 2010, 14:03

Winie píše:4 pavelS. tak v tom asi bude ten rozdil. ja si totiz na komfort vubec nepotrpim. mam miatu jako druhy auto a kdyz sem ji poridil tak sem dokonce uvazoval ze bych interier vyhodil uplne, stejne tak topeni, klimu, repro a podobny zbytecnosti. jediny budu vramci komfortu do miaty dodelavat jsou el. okna. nic vic.

Winnie, já ještě nedávno taky ne čéče...Mluvil jsem úplně stejně jako ty, jenže pak mi začalo vadit to, že jsem vyjel někam na dovolenou a třeba na jihu evropy jsem se vracel po celodenní vyjížďce na hotel totálně promočenej, spálenej a utahanej jak pes - v těchhle situacích jsem si řikal, že chci klimu, zapnul bych jí a natáhnul střechu ve chvíli kdy by sluníčko peklo nejvíc. Nebo po Praze - zkejsnul jsem v hicu někde v koloně a prostě natažení střechy je to nejhorší co můžeš udělat - tak se prostě smažíš... NIKDY předtím jsem takový kraviny do Mazdy nechtěl - ale teď už to prostě vyžaduju - je to proto, že to auto miluju a i když mám ještě Golfa kombíka, tak ho třeba měsíc nevytáhnu - prostě od jara do podzimu je Mazda moje jediný auto 8-) Musim někde sehnat ten nosič na kola! :)

Třeba u Ryby vůbec nepolemizuju o tom, že NA je pro něj nejlepší - pokud nežijem ve státech kde jsou lidi bohatší a MX-5tky stojej jak líp vybavená Fábie, tak NC je pro okruhy zatím nesmysl... Jasně, záleží kolik se zarobí, ale oholit NC a drtit ho každej víkend na okruhu tady už něco stojí. ;) :D

Z toho důvodu řikám, že NC je prostě dospělejší auto - nechápej moje slovo komfort nutně jako pohodlí - myslim, že moje NCčko je poměrně dost ultimativní :lol: NA kdybych na to měl peníze, bych si ale pořídil k NC strašně rád - rozhodně radši než S2000 apod.
PavelS

Příspěvekod George » 20 dub 2010, 15:26

lukasvolena píše:Věříž že jsem o tom přemýšlel :-) ale bastlit z NB na NBfl mi přijde zvrácenost :-) je to pak takovej hybridek :-) ale asi na to někdy dojde :-) každopádne světla a nárazník z NB si nechám schovaný :-D

jsem rád, že jsem to NB už na FL předělaný koupil a nemusim si tedy připadat zvráceně :D mě se osobně líbí FL víc, ale jsou lidi, kteří preferují NB, protože je o chlup kulatější:)
George
rádce

Příspěvekod Ryba » 20 dub 2010, 15:44

George píše:ale jsou lidi, kteří preferují NB, protože je o chlup kulatější:)

poslušně se hlásím :lol: mě přijde nbfl hnusná, jen teda mazdaspeed se mi líbí to už je takový víc kompaktní s tim agresivnějšim nárazníkem. :D
Ryba
špion

Příspěvekod George » 20 dub 2010, 15:47

píšu si, abych se mé auto líbilo rybovi, musím pořídit mazdaspeed lip :D
George
rádce

Příspěvekod Winie » 20 dub 2010, 15:53

PavelS píše:
Winie píše:4 pavelS. tak v tom asi bude ten rozdil. ja si totiz na komfort vubec nepotrpim. mam miatu jako druhy auto a kdyz sem ji poridil tak sem dokonce uvazoval ze bych interier vyhodil uplne, stejne tak topeni, klimu, repro a podobny zbytecnosti. jediny budu vramci komfortu do miaty dodelavat jsou el. okna. nic vic.

Winnie, já ještě nedávno taky ne čéče...Mluvil jsem úplně stejně jako ty, jenže pak mi začalo vadit to, že jsem vyjel někam na dovolenou a třeba na jihu evropy jsem se vracel po celodenní vyjížďce na hotel totálně promočenej, spálenej a utahanej jak pes - v těchhle situacích jsem si řikal, že chci klimu, zapnul bych jí a natáhnul střechu ve chvíli kdy by sluníčko peklo nejvíc. Nebo po Praze - zkejsnul jsem v hicu někde v koloně a prostě natažení střechy je to nejhorší co můžeš udělat - tak se prostě smažíš... NIKDY předtím jsem takový kraviny do Mazdy nechtěl - ale teď už to prostě vyžaduju - je to proto, že to auto miluju a i když mám ještě Golfa kombíka, tak ho třeba měsíc nevytáhnu - prostě od jara do podzimu je Mazda moje jediný auto 8-) Musim někde sehnat ten nosič na kola! :)

Třeba u Ryby vůbec nepolemizuju o tom, že NA je pro něj nejlepší - pokud nežijem ve státech kde jsou lidi bohatší a MX-5tky stojej jak líp vybavená Fábie, tak NC je pro okruhy zatím nesmysl... Jasně, záleží kolik se zarobí, ale oholit NC a drtit ho každej víkend na okruhu tady už něco stojí. ;) :D

Z toho důvodu řikám, že NC je prostě dospělejší auto - nechápej moje slovo komfort nutně jako pohodlí - myslim, že moje NCčko je poměrně dost ultimativní :lol: NA kdybych na to měl peníze, bych si ale pořídil k NC strašně rád - rozhodně radši než S2000 apod.

prosim jen jedno N :lol: hele u me to je tak, ze ja s miatou pojedu v lete na dovolenou tady okolo komina po cr, zadny velky cesty s tim podnikat nehodlam. neni tam co kam dat a na pohodlny cestovani mam civica. miatu mam opravdu jen na blbnuti a aby trosku vypadala tak jak chci. jinak to nak neresim. na ty moje 50ti kilometrovy vyjizdky do okoli kdy tomu z 50ti km slapu na krk 45 je mi klima tak akorat k nicemu. doklada to moje posledni vyjizdka na ktery sem nechal pulku zadnich gum. na naky cestovani to auto nemam.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...