Winie píše:4 pavelS. tak v tom asi bude ten rozdil. ja si totiz na komfort vubec nepotrpim. mam miatu jako druhy auto a kdyz sem ji poridil tak sem dokonce uvazoval ze bych interier vyhodil uplne, stejne tak topeni, klimu, repro a podobny zbytecnosti. jediny budu vramci komfortu do miaty dodelavat jsou el. okna. nic vic.
lukasvolena píše:Věříž že jsem o tom přemýšlel ale bastlit z NB na NBfl mi přijde zvrácenost je to pak takovej hybridek ale asi na to někdy dojde každopádne světla a nárazník z NB si nechám schovaný
George píše:ale jsou lidi, kteří preferují NB, protože je o chlup kulatější:)
PavelS píše:Winie píše:4 pavelS. tak v tom asi bude ten rozdil. ja si totiz na komfort vubec nepotrpim. mam miatu jako druhy auto a kdyz sem ji poridil tak sem dokonce uvazoval ze bych interier vyhodil uplne, stejne tak topeni, klimu, repro a podobny zbytecnosti. jediny budu vramci komfortu do miaty dodelavat jsou el. okna. nic vic.
Winnie, já ještě nedávno taky ne čéče...Mluvil jsem úplně stejně jako ty, jenže pak mi začalo vadit to, že jsem vyjel někam na dovolenou a třeba na jihu evropy jsem se vracel po celodenní vyjížďce na hotel totálně promočenej, spálenej a utahanej jak pes - v těchhle situacích jsem si řikal, že chci klimu, zapnul bych jí a natáhnul střechu ve chvíli kdy by sluníčko peklo nejvíc. Nebo po Praze - zkejsnul jsem v hicu někde v koloně a prostě natažení střechy je to nejhorší co můžeš udělat - tak se prostě smažíš... NIKDY předtím jsem takový kraviny do Mazdy nechtěl - ale teď už to prostě vyžaduju - je to proto, že to auto miluju a i když mám ještě Golfa kombíka, tak ho třeba měsíc nevytáhnu - prostě od jara do podzimu je Mazda moje jediný auto Musim někde sehnat ten nosič na kola!
Třeba u Ryby vůbec nepolemizuju o tom, že NA je pro něj nejlepší - pokud nežijem ve státech kde jsou lidi bohatší a MX-5tky stojej jak líp vybavená Fábie, tak NC je pro okruhy zatím nesmysl... Jasně, záleží kolik se zarobí, ale oholit NC a drtit ho každej víkend na okruhu tady už něco stojí.
Z toho důvodu řikám, že NC je prostě dospělejší auto - nechápej moje slovo komfort nutně jako pohodlí - myslim, že moje NCčko je poměrně dost ultimativní NA kdybych na to měl peníze, bych si ale pořídil k NC strašně rád - rozhodně radši než S2000 apod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 180 návštevníků