Mapa majitelů MX

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Mapa majitelů MX

Příspěvekod ADix » 11 kvě 2012, 14:39

Nevím jestli sou zrovna Miaty auta, které by někdo chtěl krást :D
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Winie » 11 kvě 2012, 15:02

krade se vsechno, ale na zakazku uz je to specifictejsi, mozna ze nektera by tu treba zaujala, ale spis pochybuju o tom ze sedi nejakej typek u pocitace a rika si jakou si necha ukrast ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Pochtli » 11 kvě 2012, 16:07

No, když uděláš tečku do mapky v měřítku na začátku vlákna, tak to tipařům fakt hodně pomůže :lol:
Úplně by stačilo uvést, v kterém kraji se kdo nachází a podle toho, ať si nově příchozí kontaktuje svoje skorosousedy...
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 11 kvě 2012, 16:37

Samozřejmě jsem to napsal schválně jako start flejmu, proto ten smajl. :D
Mě tohle přijde taky trochu moc. Chce to trochu volnosti a ne mít všechno nařádkovaný, tu je pět takových, tam sedm makových. Když se chce někdo potkat s mazdařem, tak stačí napsat do srazů k příslušnýmu kraji a hotovka, jiný využití v tom ani nevidím. Ale snaha se cení. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 11 kvě 2012, 16:53

v kralovehradeckym je mrtvo, jsem tu asi jedinacek :D muzu udelat super sraz :D :D prijedu ja pak ja a pak jeste ja 8-)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod widar » 11 kvě 2012, 17:04

ADix píše:Nevím jestli sou zrovna Miaty auta, které by někdo chtěl krást :D

Že to říkáš zrovna ty s tou děravou střechou? A nevlezli to do ní náhodou u baráku a přes plot?
ADix píše:Já bych byl pro...nevadilo by mi, kdyby jel někdo kolem a stavil se třeba na pokec :)

Ještě napsat od kdy do kdy jseš doma, ať návštěva nezvoní zbytečně a jestli autem jezdíš nebo ho tam necháváš, no když už nepokecáte, tak ať aspoň okoukne krasavici :D
Ne, vážně. K čemu by to bylo? Jak už někteří psali, bydliště v profilu je dostačující a ideální je pak přijet na sraz.
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod widar » 11 kvě 2012, 17:22

Pavel260 píše:v kralovehradeckym je mrtvo, jsem tu asi jedinacek :D muzu udelat super sraz :D :D prijedu ja pak ja a pak jeste ja 8-)

Kdybys nekecal! Podle viewtopic.php?f=8&t=1295 by Vás v obci/"okrese" Hradec Králové mělo být zhruba 16. Jen o sobě nevíte...
Já třeba vím ve svém okolí o stříbrném NA, stříbrném NB (kompresor) a BRG NB, ale ti lidi na fóru nejsou, vždycky potkám jen zaparkované auto a nevím jak je kontaktovat.
Už jsem přemýšlel o vizitkách s logem fóra a adresou fóra.... šoupnout to za stěrač, třeba by rozšířili naše řady a pak i jezdili na srazy
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Henges » 11 kvě 2012, 19:19

Pavel260 píše:v kralovehradeckym je mrtvo, jsem tu asi jedinacek :D muzu udelat super sraz :D :D prijedu ja pak ja a pak jeste ja 8-)

To mi připomělo jednou velkej sraz v Jedovnichích :lol:
Přílohy
IMAG0297.jpg
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod ADix » 11 kvě 2012, 23:05

Widare, tak jako tohle určitě nebyl někým naplánovaný lup :D stará sonka, která stojí v bazarech 500 není moc lákavá...musel to být nějaký feťák co šel náhodou kolem...stejně tak mi před třemi lety vykradli u baráku fokuse a to rozbili okýnko...
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Mike » 04 zář 2012, 11:16

Obecně to nepovažuju za blbej nápad. Ono to plánování mikroakci přes forum je dost nepružný. Ale mapa samotná to asi nezachrání. Možná tak fleky o průměru kilometr, možná dva...je to dostatečně přesný na lokalizaci kolegů a dostatečně nepřesný pro tipaře. A k tomu třeba zřídit mailovky typu: okrberoun@mazdasport.cz krajvysocina@mazdasport.cz atd. Každej by si v mobilu nastavil přístup přes IMAP do "svejc" schránek (méně technicky zdatnejm by se to nastavilo na nějakym srazu:) )
A pregnantní ilustrace:
Jsem ze západu Prahy a chci se projet směrem beroun, Zdice, příbram a na šumavu. tak napíšu mail na adresy: na okrPraha5, okrberoun, okrprahazapad, okrbenesov krajjiznicechy@mazdasport.cz svoji plánovanou trasu. Všem z týhle lokality cinknce mail, pro 95% procent to bude spam jako každej jinej a pro těch zbejvajících, dejme tomu pět kusů to může bejt inspirace někde se mnou potkat, svézt pár desítek km, zajít na švestku od Bernarda, páč Birell se nedá pít a hotovo:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...