Widarova Etna NB 1,6

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Widar - NB 1,6

Příspěvekod Henges » 08 kvě 2012, 19:58

Jj byla to fakt rychlovka :mrgreen: Tak prostě není na zbyt, budes parkovat před barákem :lol:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod widar » 08 kvě 2012, 20:23

Tam kde sestěhovali nepřizpůsobivé ze Šluknovska, kde se sem tam samovznítí popelnice, kde to občas ráno vypadá na sraz low riderů snížených tím nejrychlejším způsobem - prořezanou gumou,.... no děkuju ti pěkně :roll:
Před čtrnácti dny to vypadalo nadějně... někomu se autem podařilo ten pitomý kolík od brány ohnout tak, že ho museli odřezat (a to mám nejnižší auto v baráku). Akorát ho pak nějaký aktivista o týden později navařil zpět :(
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Henges » 08 kvě 2012, 21:06

No tak to ti nezavidím :roll:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod widar » 08 kvě 2012, 21:12

Zas tak hrozný to není, to to jen tak vypadá, když se to sepíše... normálně je tam celkem klid a za poslední 4 roky jsme v ulici měli jen dvě vraždy :roll:
Ale jsem radši když stojí v garáži nebo aspoň schovaná za plotem ;)
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Příspěvekod Pavel260 » 08 kvě 2012, 21:21

widar píše: za poslední 4 roky jsme v ulici měli jen dvě vraždy :roll:

tak to je uplne v pohode hele :lol: :lol:
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Vavris » 08 kvě 2012, 22:00

Jeee hráz v Žermanicích... V kraju razovitém bych před domem moc neparkoval... A o těch pikačovinách na vratech mi ani nemluv - už jsem tu svoji málem vyvrhnul, takže rozhodně nesnižuj
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod widar » 09 kvě 2012, 10:03

Vavris píše:A o těch pikačovinách na vratech mi ani nemluv - už jsem tu svoji málem vyvrhnul, takže rozhodně nesnižuj

JJ četl jsem a i odpovídal, že máme podobný trhač podvozků... zajímalo by mě kdo ho u nás před těmi 14 dny zkosil (asi ten borec v range roveru, dva metry před tím kolíkem je lehce propadlý asfalt a jak s tou hmotou propružil... :lol: )
Pavel260 píše:tak to je uplne v pohode hele :lol: :lol:

vždyť říkám, že normálně je tam klid :D
Obrázek
widar

Příspěvekod widar » 07 čer 2012, 18:39

Jak asi víte odsud viewtopic.php?f=3&t=139&start=930#p33866 (kdyby to šlo, tak by to mohli moderátoři přesunout sem před tenhle příspěvek ať to tam není samé OT) ...dneska jsem mluvil s mechanikem a mám z toho hlavu jak pátrací balón.
Hlava se ještě nevrátila od motorářů, takže tam zatím moc nevím, ale doporučil mi výměnu kroužků. Ty se u nás prý dají sehnat jen origo od mazdy za 10 000,- :( Říkal, že válce vypadají v poho, neobroušené (ještě je neměřil), ale že kroužky by vyměnil, když už je to takhle rozebrané. Tak jsme rozebírali co se bude dít když to nechám udělat, co když nenechám, co to bude stát když jo, co když ne, co když se to případně nechá udělat dodatečně... ale stejně nevím :cry:
Je možné, že to teklo jen přes těsnění (motor sám o sobě nic (moc) nežral), takže by to bylo zbytečné, ale to teď nevím.
Když je teď nevyměním, ale udělám to případně dodatečně, protože bude olej žrát furt, tak mě to bude stát ranec navíc za práci (protože sám si to nevyměním).
A nebo to nechám udělat (byť dodatečně) a potká mě to samý co Radepa, protože generálkovat celý motor se mi nechce, ani si nejsem jistý jestli to za ty peníze stojí.
Navíc říkal, že s novýma kroužkama se musí asi 10 000 km hodně opatrně než si sednou, což jsou pro mě zatím skoro dvě sezóny.
:? :? :?

A teď perlička na závěr: Motoráři řekli, že už s tou hlavou asi někdo něco dělal, protože u mojí NB 1,6 rok výroby 1998 jsou na jedné vačce podložky (8), ale na druhé hydroštely a podal mi to tak, že by měly být hydroštely na obou! :shock: Prej to nevadí, motor bude normálně fungovat a auto jezdit, ale mě to teda dostalo. Nevěřil jsem vlastním uším.... NB už přece hydroštely mít nemají?!?!
Obrázek
widar

Příspěvekod dopr » 07 čer 2012, 18:54

no s hydrostelama se Konas plete, ale je teda mazec, ze to tam mas pul na pul :o
Nevim, je to na tvem uvazeni i vzheledem k vemu rocnimu najezdu. Pokud ale auto nekouri a najedes jen par tisic km rocne, tak bych to ja osobne asi nechal tak. Krouzky stoji 170 euro na IL: http://www.ilmotorsport.de/shop/article ... 386c131fb9
Naposledy upravil dopr dne 07 čer 2012, 19:56, celkově upraveno 1
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod widar » 07 čer 2012, 19:54

No já vůbec nechápu co tam ty hydroštely dělaj!
Já to právě vážím, ale ke správnému rozhodnutí se nějak nemůžu dobrat. Mít ty kroužky z I.l. tak bych do toho asi šel (po přeměření válců), ale potřeboval bych auto příští víkend pojízdné a to by mi ani nestihly přijít, natož aby se vyměnily.
Obrázek
widar

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora