Dad píše:dobry - hele jak slozity je natahnout koberec? Ja mel zato, ze je nejak specialne tvarovanej ...
Voko píše:Dad píše:dobry - hele jak slozity je natahnout koberec? Ja mel zato, ze je nejak specialne tvarovanej ...
uprime ti reknu ze je to nejvetsi nesmysl co jsem si kdy mohl vymyslet je na to potreba mit koberec ktery se da fakt dobre ohybat a on se vytvaruje sam jak ma ani tohle neni uplne super udelany ale jsou tam chybi na ktery musis koukat fakt dlouho aby se naslo .... takze odpoved jde to ale chce to nervy
Dad píše:Voko píše:Dad píše:dobry - hele jak slozity je natahnout koberec? Ja mel zato, ze je nejak specialne tvarovanej ...
uprime ti reknu ze je to nejvetsi nesmysl co jsem si kdy mohl vymyslet je na to potreba mit koberec ktery se da fakt dobre ohybat a on se vytvaruje sam jak ma ani tohle neni uplne super udelany ale jsou tam chybi na ktery musis koukat fakt dlouho aby se naslo .... takze odpoved jde to ale chce to nervy
OK, dobry vedet. Ja si pohravam s myslenkou udelat interier tmavomodrej jako je strecha, ze by to vypadalo tak namornicky. Ale jsem nemehlo. Tak mam ted argument navic nechat to nekomu kdo to umi
Winie píše:koberec se nejlip tvaruje pod horkovzdusnou pistolí, nebo parní pistolí, pak zmekne a vytvaruje se jak ho vymackas
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 179 návštevníků