po dlhsom case zopar novych poznatkov a skusenosti... na turbe mam nieco cez 1000km, po pociatocnych dost velkych problemoch so zvodmi a downpipe zda sa konecne vsetko funguje ako ma, prilezitostne sa auto este "doladuje" v provozu... zasadnou novinkou je uplne vyradenie CAS z cinnosti, pretoze mi stale hadzalo trigger error...namiesto neho som urobil 12-1 zubove kolecko na remenicu na kluke + snimac... konecne sa podarilo odstranit prodlevu na plyne a motor konecne okamzite reaguje na pedal bez pridusenia... skoro ako Honda
absolvoval som aj den na slovakiaringu, v zasade len kvoli testovaniu - ponaucenie: treba vylepsit chladenie, brzdy a vymenit sedacky
na okreskach sa mi aj pri jazdach "na krev" nepodarilo dostat olej cez 115°C a vodu vychylit z beznej teploty - na ringu som po 5 kolach mal 135°olej a voda pred cervenym... v podstate stacilo 1 kolo dat volnejsie a znova som siel 4 naplno...a tak dookola... brzdy do tych 160km/h funguju v pohode... pri brzdeni z 200 uz to bolo trosku horsie
no a k sedackam... na R888 (205/50/15) som mal dost velky problem v zakrutach obsedet
tri dni ma boleli kolena z toho ako som sa musel zapierat... inak auti vydrzalo, olej nezozralo, nic neprdlo a plna nadrz benalu v hajzlu
nastastie sa nic nestalo ani pri mojom vylete do strku a jednej nechcenej otocke v 160km/h....
kedze to nemam furt odbrzdene - len pre obraz, samozrejme malo objektivny - na ringu som jazdil medzi dvomi civic 8g type-r R (race uprava) na ktorych jazdili profici tiez na semislickoch... nevedeli sa ma striast a ani ja ziadneho predbehnut (mimochodom jazdil s nami zaroven este typek na SLS AMG, ktory takisto nevedel zdrhnut - po vylete do strku v prvej zakrute si zapol stabilizaciu a ta ho tak brzdila ze zavadzal
na vykon som si velmi rychle zvykol, je dost vysoka pravdepodobnost ze najblizsie ako otvorim kapotu nahodim boost controller, trosku prifuknem a nejakych 30-40 koni snad este najdem
dalsia novinka, som sa zas praskol po vacku a kupil ROTA GroupN s vyssie spominanymi R888...chcel by som cim skor doriesit vyfuk od katu dozadu a zacal som sa pohravat s myslienkou zrusit ten "karbon" ktory je uz dost poniceny a vratit sa k cervenej... no a nejake rozumne platnicky chcem cim skor poriesit