Zdary,
nastal čas abych také trochu představil své NA-čko z roku 1997, motor 1.6 16V, výkon 66-85kW, ABS, 2x airbag, el.okna, servo, rádio CD, alu kola 14", stříbrná silver. Vůz jsem koupil v roce 2011 v CZ. Jedná se o německou verzi. Před tím jeden majitel v DE. Na tachometru 145xxx km. Servisní knížka. Vůz nehavarovaný, což jsem si osobně ověřil při renovaci vozu.
Ne že by NAčko bylo v bídném stavu, ale protože mám smysl pro detail a krásu, pustil jsem se přes zimu do pečlivé renovace. Zaplatil jsem za profesionální celolak originální barvou. Karoserii jsem si sám rozebral do posledního šroubku a vůz odvezl do lakovny po dílech. S montáží nové střechy jsem se také potrápil po večerech. Montáž větrné clony. Nové ATE brzdy přední + zadní, kotouče,desky, repase třmenů+lak, onanie v podobě leštění origo ALU kol. Pneu Bridgestone originální rozměr, tyčky stabilizátoru. Kompletní očista motoru. Přetěsnění ventil.víka motoru, svíčky. Nové náplně, filtry. Oprava potrhaného čalounění sedaček, výplně dveří. Koberce a sedačky vyčištěny vodní cestouo. Textilní koberečky s logem. Vyrezlé paraboly předních světel nahrazeny čirou optikou. Všechna okna sjednocena do zeleného tónování.
Odvážím si říci, že je to jedna z posledních stříbrných NAček na světě v tak vymazleném stavu a co je důležité byl zachován původní vzhled. Až na pár drobností........ samozřejmě.
Postertova princezna.