Tak jsem byl dnes na geometrii, dopadlo líp než jsem čekal, což znamená že je mazda doopravdy odolná
nicméně výměně ramínek za zadním levém kole se nevyhnu. Chtěl jsem nechat nastavit geošku podle Flyinmiaty, což se zase tak moc nepovedlo
První co bylo, tak jsem dostal nadaný, že to auto mám tak složený k zemi protože excentry co tam jsou už nemají takový rozsah aby se dala nastavit rozumná geometrie, a kola jdou až příliš do Aček, takže musím nějakým centimetrem nahoru (to nemám ani tak zdaleka nízko jako někteří tady
) Jelikož chlápík byl opravdu znalej a věděl o čem mluví, dali jsme se do řeči a začal mi vysvětlovat principy těch áček a tuhosti podvozku, různých nastavení a fyzikálních zákonů atd. atd. Jsem moc rád že takový lidi ještě existujou a mají zájem dobře poradit. Dozvěděl jsem se opravdu hodně jako že třeba velikost odklonů závisí na tom jak těžkej je zadek vůči předku, dál na tuhosti podvozku atd. atd. Doopravdy věděl o čem mluví. Pořád jsem si říkal proč se Flyinmiata prodává nastavitelný horní ramínko a teď už to vím, je to pro blázny co chtějí tahat břicho po zemi a přitom mít i dobrý jízdní vlastnosti a správnou geometrii (přiznejte se kdo z vás ho má
) No tím pádem sháním horní a spodní zadní levé ramínko, kdo má? Ale ruzumnou cenu prosím nebo objednávám z anglie