Sluníčko nám krásně svítí a Frankie už má nový oleje, obul nový pneu Hankook rs-2, dostalo se mu péče o lak nejdříve lehounce obrousit vrchní vrstvičku laku a po pár dnech vosk od želvy.. Lak mám myslím až na pár jizev a stop od kamínků v hodně slušným stavu, takže spíš preventivní opatření, ale zmizeli pavučinky, jak jsem s tím v zimě vjel párkrát do myčky!! A vosk by snad mohl 2-3 měsíce vydržet, uvidíme podle počasí.. Střecha vydrbaná, napuštěná impregnačním černidlem.. Na sklo mi kámoš půjčil tekutý stěrače a jsem zvědavý na výsledek, ale při zkoušení (nanesení na půlku okna) politím to bylo jak z reklamy od Horsta
vnitřek vydrbaný, vluxovaný, začínám z toho mít výstavní voňavku
No pneu jsem už psal, tak s těma jsem hrozně spokojený, podvozek raceland jsem nasadil zatím na zadek, ikdyž i tam jsem některý matky musel přemlouvat dlouho.. No sedlo to na prdel neuvěřitelně.. Od spodního závitu jsem s prvním černým kruhem 2,9cm a celkově si zadek oproti serii sednul o 5cm.. místo na zvedání tam ještě je bohatě.. Teď čekám na čtvrtek, kdy mi v dílně udělaní i předek, s tím jsem neměl už sílu bojovat, tak aspoň dobrý pocit, že jsem nějakou část zvládnul.. A pak se bude laborovat!
Čím víc to zvednu, tím to bude tvrdší a při projetí mi ten zadek teďkon už přišel akorát.. Tak nad tím nějaký den strávím a pak návštěva geometrie, protože teď se mi na zadku udělaly neuvěřitelný odklony
A nakonec mi praskla žárovka, tak jsem si projel web, zkouknul
http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-mo ... tomoto_fdv a asi vyzkouším tu co v testu obstála jako třetí s tím nádechem bílé barvy, na netu jí mají za 360,-, tak to se dá, potom zkusím vyfotit nějaký rozdíly, ikdyž na netu je toho plno..
na foto se pracuje..
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!