Frankie Sporty píše:Jinak ty průjezdy většinou fakt v pohodě, mě se právě většinou stává, že jsem spíš neutrální či nedotáčivý, než přetáčivý.. Zatím dávám vinu slabší verzi motoru, že by to bylo řidičem nepřipouštím ikdyž je mi to jasný.. Koukal jsem na videa i Vavrise a nepřijde mi, že byste to výrazně rozhodili před zatáčkou, spíš v průběhu to tak hezky polochtáte plynem a ono se to zklouzne.. Když to podobně zkouším já, tak se spíš začnu hrnout přes přední kolo ven ze zatáčky, tak se chci právě zeptat, co je špatně Na auto půjde nový spodek atd. tak doufám, že se to zlepší, ale kdyby ne, tak bych asi potřeboval nějakou radu..
Borgi píše:Tak dneska jsem se konečně dostal k tomu se na mazďáka podívat, geoška je rozhozená, ale vypadá to, že to uhnulo jen v těch excentrech, protože to bylo v docela nesmyslným nastavení a dalo se to ,,od oka,, srovnat. No uvidím až co na laseru, jinak spodku po zvednutí nic není, a ten prah je skutečně jenou promáčklej v tom ohybu zvenku, rovina nad ním a pod ním zůstala neporušená, no a ten přední blatník a nárazník. Doufám že ji dám brzy dokupy No ať si říká kdo chce co chce Já o tom vím svoje a nehodlám se nějak obhajovat, je jasný že je to i moje vina, ale jak jsem psal každej s tím musí trošku počítat že k tomu může dojít Lepší tak něž jezdit jak dědek po okreskách a nikdy ten potenciál toho auta nevyužít. Jsou to jenom plechy, hlavní je že jsme z toho vylezli z úsměvem na tváři a pořádně jsme si to užily ;-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 48 návštevníků