MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod vojtiiisek » 08 dub 2012, 12:01

petr007 píše:Tak si nech ukázat střechu, dělej překvapenýho :o a potom mu udělej nabídku ty :lol: s přednáškou, jak je ta střecha drahá a výměna náročná. Hlavně jí pořádně projeď.

Jsem z Brna takže tam teď nepojedu. Pokud ale neseženu nějaký lepší NAčko za stejnou cenu možná jí vezmu.
NA > NBFL > NB > NC

*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
vojtiiisek

Příspěvekod Winie » 08 dub 2012, 13:43

za 55 toho moc na prodej nebude, tak good luck
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 08 dub 2012, 14:41

Taky si myslim že s s cenovým rozpočtem 60ti tisíc moc příležitostí nebude - a i kdyby byl, tak je to vždycky o kompromisu - bude to olítaný auto.
PavelS

Příspěvekod bmxdave » 08 dub 2012, 15:01

Já si myslím že ta 1.8 stříbrná z Prahy by byla za 55 uplně super cena jako!! Bych to bral hned a ještě k tomu má HT... ze začátku do ní dáš třeba 20-30 tkč ale i tak je to luxus :idea:
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod vojtiiisek » 08 dub 2012, 15:40

Vím že za Ty prachy to nebude nic moc.. Ale podle mě je rozhodně lepší ta stříbrná.. Rozmýšlím se teď ještě nad jednou která má KO motor..
Zase cena je úplně směšná. Takže bych se chtěl zeptat jak je to s dostupností v ČR s novým motorem? Dá se sehnat? B6P nebo BP8 ?
NA > NBFL > NB > NC

vojtiiisek

Příspěvekod George » 08 dub 2012, 15:45

jeden BP (1.8) byl ještě nedávno na vrakáči autoland, s prasklym víkem ventilů, ta nejsilnější 107kw verze a chtěli za něj myslim 18k s jednotkou a kabeláží... B6 budou dostupnější a záleží hlavně na stavu no... já mám třeba dva :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod vojtiiisek » 08 dub 2012, 16:13

To eNáčko s KO motorem je 1,6 ta nejslabší verze. Pokud jí koupím možná bych tam chtěl dát BP 1.8 jen nevím co na to ČR legislativa a jestli jde přepsat typ motoru v techničáku..

A máš nějakej na prodej?
NA > NBFL > NB > NC

vojtiiisek

Příspěvekod George » 08 dub 2012, 16:50

Vyměnit to jde i legálně, stačí zavolat panu Plessingerovi (http://www.scc-cz.com/homologace-vozidel.php#mazda) a ten ti poví co a jak.

Jinak teoreticky bych mohl jeden prodat, obě 1.6, obě s nájezdem přes 200000 km, jedna starší s 88 kW(cca 265k km), čerstvě zrepasovaná (podle toho co jí prodával to stálo 15.000,-), běží, neklepe; druhá z bouranýho auta, 1.6 s 66 kW(220k km cca), prasklý víko ventilů, ale jen v té části nad rozvodovym řemenem, kde nemusí být těsné, oblitá olejem, ale běží, neklepe.

Bohužel jsem měl oba motory nastartovaný chvíli kvuli popojíždění po zahradě, ale neměl jsem možnost je projet pořádně a nemám teď čas je detailněji zkoumat, takže za ně nemůžu ani ručit. Samozřejmě bych radši prodal ten papírově slabší, ale pokud by byla dobrá nabídka, nejspíš bych pustil i ten lepší...
George
rádce

Příspěvekod George » 08 dub 2012, 16:54

George
rádce

Příspěvekod vojtiiisek » 08 dub 2012, 17:44

George píše:Vyměnit to jde i legálně, stačí zavolat panu Plessingerovi (http://www.scc-cz.com/homologace-vozidel.php#mazda) a ten ti poví co a jak.

Jinak teoreticky bych mohl jeden prodat, obě 1.6, obě s nájezdem přes 200000 km, jedna starší s 88 kW(cca 265k km), čerstvě zrepasovaná (podle toho co jí prodával to stálo 15.000,-), běží, neklepe; druhá z bouranýho auta, 1.6 s 66 kW(220k km cca), prasklý víko ventilů, ale jen v té části nad rozvodovym řemenem, kde nemusí být těsné, oblitá olejem, ale běží, neklepe.

Bohužel jsem měl oba motory nastartovaný chvíli kvuli popojíždění po zahradě, ale neměl jsem možnost je projet pořádně a nemám teď čas je detailněji zkoumat, takže za ně nemůžu ani ručit. Samozřejmě bych radši prodal ten papírově slabší, ale pokud by byla dobrá nabídka, nejspíš bych pustil i ten lepší...

Mám domluvené NAčko s KO motorem. Pojedu pro to někdy příští týden pak bych se Ti ozval, napíšu Ti sz. Díky
NA > NBFL > NB > NC

vojtiiisek

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...