Pojedu.. jestli se něco nepřihodí, tak se tam chci podívat.. Bydlím kousíček od toho parkoviště, tak bych se i přidal, ať nejedu sám, kámoš tam stejně pojede z druhý strany Prahy jinudy.
Číslo je 777246425 tak mi treba jen nekdo napiste behem pátku zprávu, ze taky jede z toho parkingu od ruzyně, at vim koho v sobotu volat..
a jen jsem zrovna obul letní > poměrně sjetý T1R jsem dal ze zadku na předek a nějaký poměrně nic moc gumy ze předku na zadek.. Jelikož tyhle pajdavky dostali minulou sezonu záhul (pár nepříjemných brzdění a hlavně neodhadnutí rychlosti v zatáčce), tak jejich stav k dobrýmu výkonu moc nepřídá.. a ve výsledku se mi z lonskýho mírně nedotáčivýho šmouly stala přetáčivá svině.. Tohle je sice sranda, když si blbnu v Praze na kruháku a jde to využít na několika místech, ale most je o jiných rychlostech a představa ustřelenýho zadku při 120kmh mě lehce děsí.. Tím jsem si jen chtěl postěžovat, že asi nemám odvahu na tehle pneu tam lítat.. ale uvidíme, třeba si to jen projet s lehkým plynem pro závabu.. je to za drobák
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!