Autodrom Most

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Autodrom Most

Příspěvekod Ondrej » 13 bře 2012, 12:17

Radek: Nejsem si jisty, jestli budou helmy na pujceni. Spis bych pocital, ze ne...Jde hlavne o tvoji bezpecnost, ale muzes mit klidne helmu na motorku, nebo starou Okulu na hokej :D
"Live and Let Drive"
Ondrej

Obrázky: 1

Příspěvekod widar » 13 bře 2012, 12:32

Co helma na lyže? :lol:
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Ondrej » 13 bře 2012, 12:47

Tak kdyz uz stylovy outfit, tak jedine takto:
celeb001.jpg
celeb001.jpg (18.06 KiB) Zobrazeno 12655 krát

:D
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod Oliff » 13 bře 2012, 20:16

Já bohužel taky nemám přilbu a to ani tu na hokej :D Když jsme tam s bráchou naposledy byli, sehnali jsme tam za dobré slovo a zastavení občanky dvě takový nouzovky i s vložkama do kterých bych už podruhé hlavu nedal :shock: , ale účel splnily. Dřív tam prý půjčovali....
MX-5 NC 2,0i Revolution 7/2008, dříve Mazda MX-5 NBFL Sportive 107kW/146k 10/2002
Oliff

Obrázky: 8

Příspěvekod Winie » 14 bře 2012, 00:16

ja dorazim, ale jen s fotakem. helmu mam, muzu pujcit. jen bych vramci hygieny ocenil kukly :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Mike » 21 bře 2012, 21:06

Já jedu taky z Prahe...tak se můžeme někde srazit a jet v koloně:) Já navrhuju na Kladno, slaný a Most. Cesta něco přes hodinu a vyrazit spíš co možná nejdřív...ať tam pak nebudeme v tom průvodu, co tam bejvá přes den. Takže kolem půlosmý někde na Evropský. Zvládne to někdo po pátku?:D
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Ondrej » 21 bře 2012, 23:40

dam jeste vedet odkud budu vyrazet...chci byt v Moste co nejdriv. Zkusenost z minuleho roku rika, ze se da svezt rano a pak vicemene az odpoledne...kazdopadne se stavte na pokec, kdo se tam pojedete podivat ;) Tahle akce stoji za to i jen na kukacku...
"Live and Let Drive"
Ondrej

Příspěvekod Mike » 22 bře 2012, 00:35

Tak zkusím ještě trochu konkrétnějc: http://mapy.cz/s/3mV5 v 7:45 Je to parkoviště, kde bylo zastoupení Ferrari, Maserati. cca kolem tři čtvrtě na devět bysme nějaým nomrálním tempem měli bejt na místě.

Ondro: máš na mě ještě uložený číslo :lol:
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Frankie Sporty » 23 bře 2012, 02:36

Pojedu.. jestli se něco nepřihodí, tak se tam chci podívat.. Bydlím kousíček od toho parkoviště, tak bych se i přidal, ať nejedu sám, kámoš tam stejně pojede z druhý strany Prahy jinudy.
Číslo je 777246425 tak mi treba jen nekdo napiste behem pátku zprávu, ze taky jede z toho parkingu od ruzyně, at vim koho v sobotu volat..

a jen jsem zrovna obul letní > poměrně sjetý T1R jsem dal ze zadku na předek a nějaký poměrně nic moc gumy ze předku na zadek.. Jelikož tyhle pajdavky dostali minulou sezonu záhul (pár nepříjemných brzdění a hlavně neodhadnutí rychlosti v zatáčce), tak jejich stav k dobrýmu výkonu moc nepřídá.. a ve výsledku se mi z lonskýho mírně nedotáčivýho šmouly stala přetáčivá svině.. Tohle je sice sranda, když si blbnu v Praze na kruháku a jde to využít na několika místech, ale most je o jiných rychlostech a představa ustřelenýho zadku při 120kmh mě lehce děsí.. Tím jsem si jen chtěl postěžovat, že asi nemám odvahu na tehle pneu tam lítat.. ale uvidíme, třeba si to jen projet s lehkým plynem pro závabu.. je to za drobák :)
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod Ondrej » 23 bře 2012, 11:41

Ok, parada v 7:45 tam budu;)

Mike: cislo na tebe uz asi nemam, nekde sem ho nejspis potratil :( SZ
Frankie: "Zavodnicky" vymluvy jeste pred odjezdem? :D Tak at nedopadnes jako Accent na ukonceni sezony v Matadoru, ten sel pres boudu :)
"Live and Let Drive"
Ondrej

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...