MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Frankie Sporty » 09 bře 2012, 17:37

PavelS píše:
bmxdave píše:Podle ceny a fotek to vypadá až moc dobře, nemyslíte? :) Ale vypadat může, doví v jakém je TECHNICKÝ stav auta. Když si vezmu že ted v německu stojí Nbfl s tak malým počtem km cca od 4000euro což je cena tohoto tak je to trochu divné .

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list

PavelS píše:Teď sem asi trochu mimo - co se ti teda zdá na tomhle NBFL divnýho??

bmxdave píše:Já nevím co tu někteří píšete že se jí bojím nebo co jestli není v ok stavu apod. Já už mám dávno vybranou pro kterou si jedu o víkendu. Prostě to sem dávám protože je nová na prodej ne?!?!? :? Radši sem teda už nic dávat JÁ nebudu....

Jasně, mě šlo o to - co se ti na ní nelíbí, že zpochybňuješ její stav...?

Určitě stočený km, narezlý spodek, žere olej a bude potřeba vyměnit lambdy.. načichlý interier nějakým hnusem...

:DD ne, dělám si prdel, jen musísm trochu pomluvit konkurenci :))
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod bmxdave » 09 bře 2012, 22:59

Jasně, mě šlo o to - co se ti na ní nelíbí, že zpochybňuješ její stav...?[/quote]

Ne šak v pohodě, jen se mi zdá až moc levná na ten "pěkný stav" aspon teda podle fotek vypadá pěkně ;)
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod Miha » 11 bře 2012, 21:53

Dneska jsem se byl kouknout na tuhle mazdičku a rovnou musím varovat kohokoliv, kdo by o ní uvažoval.
Po tom, co jsem si tu pročetl, jsem se připravil na to, že budou rezavé lemy a víko "kufru". Obojího jsem se dočkal a když jsem odhrnul čalounění v kufru, těžko jsem hledal místo, kde by minimálně povrchová rez nebyla. Další skvrny jsem našel na prazích a rámu čelního okna. Uvnitř pka bylo zrezlé uchycení řidičovy sedačky :o . Střecha vypadala na první pohled celkem dobře, popraskaná nebyla, jenom jedna díra cca 2cm a odlepovalo se zadní okno (šlo by zalepit). Samolepky nalepené všude po autě jsem ignoroval a doufal, že interier zůstal nedotčený. Bohužel i zde řádila ruka tuzera. Místo malé schránky u řadící páky byl panel na ovládání LED pásků. Jeden visel u zpětného zrcátka a další jsem radši nehledal. A pak místo pedálů narval ohromné hliníkové obdélníky, mezi které se mi nepodařilo strčit ani jeden prst. Místo přeřazení na vyšší stupeň se mi tak několikrát podařilo šlápnout na brzdu :roll:
Hned na první pohled bylo také vidět, že s ní už hodně dlouho nikdo nejel. Kompletně orezlé brzdové kotouče byli první viditelnou známkou (během jízdy jsem se je několikrát pokoušel probrzdit a výsledkem byl cca proužek i šířce asi 1cm), další byla nutnost startovat přes kabely. Motor o nějakém mazání taky moc neslyšel (vím, že to nemůžu srovnávat se sametovým šestiválcem, kterým jsem přijel, ale tohle byl opravdu rachot). Další věcí zralou na výměnu byla spojka, která citelně prokluzovala.
A taková třešnička na závěr. Během jízdy jsem si vzpomněl, že jsem zapomněl rozsvítit světla. Po otočení páčkou chcípl motor a v cca 80km/h se mi zablokovali zadní kola :shock: Docela mi proběhl mráz po zádech.

PS: I přes to všechno jsem v ní našel své kouzlo a tak se chci zeptat: Nenašla by se nějaká hodná duše, která by mi byla v okolí Kolína nebo Pardubic ochotna předvést plně funkční kousek? :)
Miha

Příspěvekod kaja_maja » 11 bře 2012, 22:07

:shock: :shock: tak to s těma kolama je docela mazec...
Pug 206FL 1.1 :roll:
Ve fázi hledání NA x NBFL..
kaja_maja

Příspěvekod Pavel260 » 11 bře 2012, 22:09

orezlej drzak sedadla mam taky a myslim ze nejsem sam :) pres pardubice jezdim ale jsem kus od HK :) a jeste mesic v depozitu
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod bmxdave » 11 bře 2012, 22:18

Ty jo, a to mi tatík říkal že si mám radši zajet se na tu v Kolíně podivat a koupit :lol:
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 11 bře 2012, 22:40

Miha: díky za podání infa - i když spoustu věcí asi nejde moc zazlívat...

kaja_maja píše::shock: :shock: tak to s těma kolama je docela mazec...

to s těma kolama je v podstatě normální pokud chcípne na zadním náhonu motor za jízdy se zařazeným kvaltem... :)
PavelS

Příspěvekod Miha » 11 bře 2012, 22:57

Pavel260 píše:orezlej drzak sedadla mam taky a myslim ze nejsem sam :) pres pardubice jezdim ale jsem kus od HK :) a jeste mesic v depozitu

Chápu, že když zatéká přes dveře, tak se to někde projevit musí. A času je dost, než se dokopu něco koupit, tak může být klidně podzim :mrgreen:

PavelS píše:to s těma kolama je v podstatě normální pokud chcípne na zadním náhonu motor za jízdy se zařazeným kvaltem... :)

To je mi jasný, ale byla to moje první jízda se zadokolkou, tak mě to docela vyděsilo :D
Miha

Příspěvekod PavelS » 11 bře 2012, 23:10

mě by to asi taky nepřidalo :D jak se to projevovalo dál? chcípalo to pokaždý?
PavelS

Příspěvekod Miha » 11 bře 2012, 23:21

PavelS píše:mě by to asi taky nepřidalo :D jak se to projevovalo dál? chcípalo to pokaždý?

Když se to podruhý muselo nastartovat přes kabely, tak jsem radši dojel do bazaru bez světel. A po zaparkování mě to nenapadlo chcípnout znovu přes světla. Bazárník to omlouval špatnou baterkou, ale nějak jsem už autu po tomhle nevěřil a odjel domů :oops:
Miha

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...