mtresnak píše:Raduna MX5 píše:Vavris píše:Tak jasně že schovat, ale ne někam 2 km do lesa od cesty, ale spíše někde na "rozumně" odhalitelném místě.
A náhodou by pak po letech bylo fajn najít seznam členů, kteří danou cestu pokřtili...
Přesně .... hlavní cíl bylo vyvolat diskuzi na dané téma a zda se tu najde cca 5 dobrovolníků / zakladatelů, kteří na vlastní náklady vytvoří a uloží první kešku .
Do ní umístíme jednotně "něco", třeba nechám vytisknout nějaké samolepky nebo co já vim . a taky heslo k dalším keškám ... a fantazii se meze nekladou. A bude to takový, jak bude chtít vy, členové zdejšího fora
Keší je dnes tolik, že je problém najít volné místo. Pokud byste plánovali uložení, je třeba počítat se vzdáleností minimálně 162m mezi kešemi. Takže na tom pěkném místě kde stavíte na kafe už možná něco bude uložené.
Vavris píše:Já bych to udělal úplně separátně
mtresnak píše:Vavris píše:Já bych to udělal úplně separátně
Myslím, že to trochu zrácí smysl. Pak stačí opravdu mapa pěkných míst třeba na Google Maps. Keše které ulovím chci vidět na celosvětovém serveru, aby se mi počítaly do statistiky.
mtresnak píše:Vavris píše:Já bych to udělal úplně separátně
Myslím, že to trochu zrácí smysl. Pak stačí opravdu mapa pěkných míst třeba na Google Maps. Keše které ulovím chci vidět na celosvětovém serveru, aby se mi počítaly do statistiky.
Vavris píše:... A náhodou by pak po letech bylo fajn najít seznam členů, kteří danou cestu pokřtili...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 48 návštevníků