od jardaj. » 22 úno 2012, 23:24
Jo ještě jse si vzpoměl na důležitou věc a tak jsem se podíval do servisní knížky. Záruka na prorezivění karoserie je 12 roků. Samozřejmě jsou tam stanovené podmínky. Já jsem ji kupoval v Praze na Spořilově v Autopalace (jsem Brňan, ale tam měli tu jakou jsem chtěl). Vyřizoval jsem koupi s takovou mladou dívkou která byla velice ochotná. Zeťák mě tam přesvědčoval na RX8, ale mám určité výhrady k rotačnímu pístu. Ta dívka mi řekla že pokud si chci vybrat mezi RX8 a MX5 tak jednoznačně doporučuje MX5. Všechno je popsáno v garanční knížce. Myslím že bys měl nejlepší v prodejně Mazda na toto tema podiskutovat a do garanční knížky s dovolením nakouknout. Kdybych to všechno vypisoval tak bych potřeboval moc prostoru. Abych to nějak ukončil tak si myslím že MX5 je srovnatelná co se týká koroze s jinými značkami v tomto segmentu. Styling je hezký, motor má proměnnou délku sání a proměnné časování ventilů. Spotřeba záleží na noze, ale je příznivá. Víc asi nemůžu dodat. Přeji šťastnou volbu ! Jarda