Vavris píše:Tak jasně že schovat, ale ne někam 2 km do lesa od cesty, ale spíše někde na "rozumně" odhalitelném místě.
A náhodou by pak po letech bylo fajn najít seznam členů, kteří danou cestu pokřtili...
Tomik píše:A jakou formou chcete udělat ten seznam?
Kdysi jsem používal na maps google nějakou aplikaci kde se dalo do mapy přidávat šipky s popiskem. Už to je nějakou dobu, tak nevím jestli to ještě funguje.
mtresnak píše:Tomik píše:A jakou formou chcete udělat ten seznam?
Kdysi jsem používal na maps google nějakou aplikaci kde se dalo do mapy přidávat šipky s popiskem. Už to je nějakou dobu, tak nevím jestli to ještě funguje.
Na geocaching.com si můžeš dělat tzv. bookmark a nechat ho i veřejný. Takže ostatní se můžou podívat na seznam např. keší v podzemí, vodních apod.
Martin TTEAM
Raduna MX5 píše:Vavris píše:Tak jasně že schovat, ale ne někam 2 km do lesa od cesty, ale spíše někde na "rozumně" odhalitelném místě.
A náhodou by pak po letech bylo fajn najít seznam členů, kteří danou cestu pokřtili...
Přesně .... hlavní cíl bylo vyvolat diskuzi na dané téma a zda se tu najde cca 5 dobrovolníků / zakladatelů, kteří na vlastní náklady vytvoří a uloží první kešku .
Do ní umístíme jednotně "něco", třeba nechám vytisknout nějaké samolepky nebo co já vim . a taky heslo k dalším keškám ... a fantazii se meze nekladou. A bude to takový, jak bude chtít vy, členové zdejšího fora
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 návštevníků