Geocaching s MX5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Hledat "mx-5 kešky" nebo jen lovit "foto záběry", co je vám bližší?

Hledání tématických "mx-5 keší" spojené s poznáním daného místa a získáním nějaké trofeje, by mě bavilo.
11
61%
Nové informace o hezkých koutech pro vyjížďku s MX-5 uvítám, ale nic nikde "lovit" nechci.
7
39%
O podobné nápady se vůbec nezajímám.
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 18

Re: Geocaching s MX5

Příspěvekod Vavris » 05 bře 2012, 16:27

Tak jasně že schovat, ale ne někam 2 km do lesa od cesty, ale spíše někde na "rozumně" odhalitelném místě.

A náhodou by pak po letech bylo fajn najít seznam členů, kteří danou cestu pokřtili...
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Raduna MX5 » 05 bře 2012, 21:21

Vavris píše:Tak jasně že schovat, ale ne někam 2 km do lesa od cesty, ale spíše někde na "rozumně" odhalitelném místě.

A náhodou by pak po letech bylo fajn najít seznam členů, kteří danou cestu pokřtili...

Přesně .... hlavní cíl bylo vyvolat diskuzi na dané téma a zda se tu najde cca 5 dobrovolníků / zakladatelů, kteří na vlastní náklady vytvoří a uloží první kešku ;) .
Do ní umístíme jednotně "něco", třeba nechám vytisknout nějaké samolepky nebo co já vim . a taky heslo k dalším keškám ... a fantazii se meze nekladou. A bude to takový, jak bude chtít vy, členové zdejšího fora :!:
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod Pavel260 » 05 bře 2012, 21:24

já se přidám rád a založím rovnou dvě ! :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Krenstik » 05 bře 2012, 23:07

Tak zalozit nemam problem, darecky se najdou... ;)
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod ADix » 06 bře 2012, 09:26

Já bych do toho šel taky :) už sem s mladou uvažoval nad geocachingem, ale tohle mě rozhoupalo k tomu to fakt realizovat:)
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Tomik » 06 bře 2012, 10:32

A jakou formou chcete udělat ten seznam?
Kdysi jsem používal na maps google nějakou aplikaci kde se dalo do mapy přidávat šipky s popiskem. Už to je nějakou dobu, tak nevím jestli to ještě funguje.
´92 NA, No ESP, No ASR, No ABS -> fun as Fu*k
Tomik

Příspěvekod mtresnak » 06 bře 2012, 11:36

Ahoj,

geocaching dělám už 3 roky. Zatím jsem nenašel nikoho kdo jezdí na srazy a taky loví. Takže už mám hodně pěkných keší při zastávkách srazů klubu MX-5. Bohužel zatím jdu vždycky sám. Jinak jezdíme i sami na výlety kdy je zastávkou vždycky misto kde se dá něco ulovit. Budu rád když se někdo ozve a vyrazíme společně.

Martin Třešňák na geocaching.com nick TTEAM
mtresnak

Příspěvekod mtresnak » 06 bře 2012, 11:48

Tomik píše:A jakou formou chcete udělat ten seznam?
Kdysi jsem používal na maps google nějakou aplikaci kde se dalo do mapy přidávat šipky s popiskem. Už to je nějakou dobu, tak nevím jestli to ještě funguje.

Na geocaching.com si můžeš dělat tzv. bookmark a nechat ho i veřejný. Takže ostatní se můžou podívat na seznam např. keší v podzemí, vodních apod.

Martin TTEAM
mtresnak

Příspěvekod Raduna MX5 » 06 bře 2012, 12:04

mtresnak píše:
Tomik píše:A jakou formou chcete udělat ten seznam?

Na geocaching.com si můžeš dělat tzv. bookmark a nechat ho i veřejný. Takže ostatní se můžou podívat na seznam např. keší v podzemí, vodních apod.

Martin TTEAM

Zkušenosti praktikujícího "kačera" velmi vítáme ;) .

Co se registru týče ... nechtěl bych adresy dávat veřejně na web, ale zde do fora do vlákna přístupného jen registrovaným uživatelům a třebas i s nějakou podmínkou, že musí mít svůj vůz v galerce nebo tak něco ... nějaká forma "exklusivní kešky" , kterou jinej "mudla" (rozuměj majitel vozu VW apod. :lol: ) nenajde :P
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod mtresnak » 06 bře 2012, 14:26

Raduna MX5 píše:
Vavris píše:Tak jasně že schovat, ale ne někam 2 km do lesa od cesty, ale spíše někde na "rozumně" odhalitelném místě.

Přesně .... hlavní cíl bylo vyvolat diskuzi na dané téma a zda se tu najde cca 5 dobrovolníků / zakladatelů, kteří na vlastní náklady vytvoří a uloží první kešku ;) .
Do ní umístíme jednotně "něco", třeba nechám vytisknout nějaké samolepky nebo co já vim . a taky heslo k dalším keškám ... a fantazii se meze nekladou. A bude to takový, jak bude chtít vy, členové zdejšího fora :!:

Keší je dnes tolik, že je problém najít volné místo. Pokud byste plánovali uložení, je třeba počítat se vzdáleností minimálně 162m mezi kešemi. Takže na tom pěkném místě kde stavíte na kafe už možná něco bude uložené.
mtresnak

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...