Vavris píše:Se obávám, že to dost dobře nejde. Já vyjel v uto zimu jen 3x a stejně mi lem vykvet![]()
Jediné řešení je Mazdu po každé jízdě pořádně vyprat wapkou, což tě za chvilku bude velmi otravovat.
riderhenry píše:Kdybych to mel teda zhodnotit, tak mi neprijde tak tragicke jednou za 13 let par mist opravitA kdo vi, jak dlouho by to vydrzelo, kdyby se poctive hlidaly kanalky, cistily lemy, strikal podvozek a dutiny (ja to delal jenom dvakrat
)...
Vavris píše:U mě byl problém ten, že jsem blbnul na sněhu, pak projel kusem nasolené cesty a auto bylo zagychané hnusem. A jelikož zrovna byly mrazy jako kráva a žádná známá WAP nefungovala, tak jsem to oplách asi až za 14 dní a ten lem za tu dobu vykvetl - takže nezveličuju. Je pravda, že už na něm byl vidět lehký náběh předtím. Ale jasně to demonstruje sílu slaných sraček.
Vavris píše:S čím zásadně nesouhlasím je rezavý pozink. Pokud je pozink udělaný pořádně a auto nebylo bourané, tak prostě nehnije téměř vůbec. Před Mazdou jsem koukal po Porsche 944 a ze 3 kousků neměl jediný ani zrnko koroze!
PavelS píše:Pokud je nerez udělaný pořádně tak nerezne...944 měl kamarád a je fakt, že tam problém není snad nikde co se koroze týká, ale třeba Oktávky dokonalý nejsou...tak bysme mohli pokračovat do alelůja - prostě tady už bylo x věcí napsaných kde nejen NA rezne a téma navíc nic novýho asi neodhalí - na ojetinu prostě člověk musí koukat komplexně...
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 4 návštevníků