Winie to řekl asi jednoznacne,ale řekl abych,že o autech spíš nic nevíš což je normální v tvým věku..nic o tý NA nevím,tak ji nebudu vychvalovat,ale svody jsou u NA docela běžná věc a střecha v takhle starého auta taky.Obojí není problém vyměnit když se nebojíš práce.Svody od Racelandu nepatří mezi nejspolehlivější,ale jsou za super cenu.Podle ani jedny věci z těch dvou nejde auto za 65 zavrhnout.
Jo šak to je pravda že se v autech nevyznám, ale je mi teprve 19. Proto když budu muset něco někdy měnit na autě tak to dám do servisu asi. Sám bych to asi podělal, např. s těma svodama.
Vím že už minimálně půlce z vás lezu na nervy ale potřebuju od vás i nějaké rady a zkušenosti než si ji koupím.
Já ti rozumim, ale uvědom si, že jen diskutováním na netu nic nekoupíš a nic neuvidíš...Vždyť jsi už tady registrovanej měsíc a nebyl si se podívat ani na jednu, nemám pravdu?
Vavris: já říkat, že je to dobrý obchod nebudu, neviděl jsem tu modrou, ale 65 je slušná cena a rozhodně stojí za pokuk...
Jestli jsem to dobře pochopil, tak na tu modrou se přece podívat byl, ale má prasklé svody a ve střeše dírka a říkal, že nikde nic nebouchá. Pokud by byly nutné investice jen střecha a svody a podvozek, motor, spojka jsou v cajku, tak je 65 imho pěkná cena.
Tak už jsem se byl podivat na dvě miaty, včera jsem si byl zajet trochu s tou modrou taky po praze jo za tech 65 je to dobra cena, ja mu psal vecer jeste ze bych ji dneska vzal ale on by uz nestihl mi tam dat orig. sedacku takze ji pravdepodobne vezmu za tyden pokud nekoupim to NBčko
P.S. pokud chceš, tak s tebou na to NA po Praze zajedu - koukej i na prahy jestli nejsou vyboulený, jestli nekouří (bíle) při přeřazování a brzdění plynem...Má kat např?