Ondrej píše:Jirko, moc pekna prace! Barva je genialni, kola me k celkove myslence auta taky sedi...jen me schazi par fotek interieru Jinak jedna z nejhezcich NAcek co znam Budes se ucastnit srazu/Miata Cupu? Rad bych ji videl nazivo
George píše:miata cup si nepředstavuj jako v anglii každej jede svoje kolo sólo hromadně jsou snad jen volné jízdy a to vždycky po pár kusech (opravte mě, pokud se pletu)
George píše:já bych tu časem rád zkusil udělat něco jako se jezdí v anglii... opravdovej závod blatník na blatník, ale obávám se, že by to tu nemělo moc úspěch vzhledem ke vztahu místních ke svým autum
George píše:já bych tu časem rád zkusil udělat něco jako se jezdí v anglii... opravdovej závod blatník na blatník, ale obávám se, že by to tu nemělo moc úspěch vzhledem ke vztahu místních ke svým autum
Winie píše:George píše:já bych tu časem rád zkusil udělat něco jako se jezdí v anglii... opravdovej závod blatník na blatník, ale obávám se, že by to tu nemělo moc úspěch vzhledem ke vztahu místních ke svým autum
ja bych do toho sel
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 39 návštevníků