Zaplik píše:nějak se mě nechce věřit že ten 2litr bude jezdit na spotřebu když pojede na benzín, přestavbou bych se akorát tak dostal na spotřebu co žere 1,6 diesel což by nějak nemělo smysl a rovnou bych si koupil naftu která by měla při stejné spotřebě aspoň nějakej krouťák
malej-jarda píše:Zdravim, na foru jsem novej, ale už půl roku koukám po nějaký MX5ce. ALE chci jí právě jako daily car. Tak mě trochu zarazilo, že hledáte něco místo ní. Je důvod v něčem jiným než ve spotřebě? Proč myslíte, že se s ní nedá každodenně jezdit? Potřebuju auto primárně pro každodenní ježdění po Praze, cca 40 km. Nejvhodnější do města je podle mě malý auto, s rozumně proužným benzinovým motorem. Ročí nájezd vidím tak 8-10tis, takže spotřebu neřešim. Myslíte, že NB (FL) s hardtopem je špatnej nápad? Jako rodinný auto máme Subaru Legacy 3.0 - 6 hrnků a to je do města vyloženě nevhodný (velikost, spotřeba, ale i škoda ho otloukat při parkování). Po zkušennostech se 3 Subaru na Japonce nedam dopustit, doufám, že mazda mě taky nezklame. Nebo na to máte jiný názror?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 návštevníků