Radírna před koupí

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Radírna před koupí

Příspěvekod Koby » 05 dub 2010, 10:59

George píše:hmmm s touhle myšlenkou jsem si už pohrával dřív, tak to zkusim nadhodit... myslíte, že by mělo cenu vyrobit "řemenice" atd. pro NA/NB aby šel použít řetěz :?:

podle mě nesmysl... nevidim fakt důvod ani co se týče nějaký návratnosti atd.. kdyby se ten řemen měl měnit co pul roku nebo 10tkm tak asi ok, ale takhle..
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod George » 05 dub 2010, 11:14

jasný, taky jsem si to myslel, jen mi to jednou problesklo hlavou a teď jsem si na to vzpoměl
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod rimmer132 » 06 dub 2010, 14:03

Jeste se mi vloudilo na mysl, je i facelift s promennym casovanim (107 kW) non-interferencni motor?
2003 NBFL 1.9 Memories Obrázek ...f mohéru!
rimmer132

Příspěvekod michae-l » 28 dub 2010, 00:41

Zdravím. Jsem zde nováček a v do 14 dnů plánuji nákup mé první MX-5. Už pár měsíců jsem do ní zamilovaný a skoro z ní spát nemůžu :-) Původně plánovaná NB 1,6 se změnila na NA 1,6. Jelikož jsem si říkal, že ji budu mít jako druhé auto a tak do toho nemůžu narvat tolik peněz.

Tady jsou parametry a prosil bych i o názor na ni.

Mazda MX 1.6i 16V MX 5, V provozu od 08/1992 , 136 000 km , Servisní knížka/pouze z Německa/, nové rozvody, nové svíčky, nová kabeláž, el. okna, CD přehrávač, litá kola, rádio, posilovač řízení, shrnovací střecha, otáčkoměr, manuální převodovka.

Prodává ji za 69 tisíc. Nevím kolik stojí přesně přepis, pokud to někdo ví, tak budu rád za odpověď. Cena se mi zdá dobrá, až moc dobrá. Abych neměl smůlu a nespálil se.

Tak prosím o nějaký ten názor. Už se nemůžu dočkat jak si ji budu hýčkat a jak dorazím i na nějaký ten sraz.

a_cfoto.jpeg
a_cfoto.jpeg1.jpeg
a_cfoto1.jpeg
a_cfoto4.jpeg
a_cfoto5.jpeg
michae-l

Příspěvekod Dee #4 » 28 dub 2010, 00:56

woooooooooooooow ten motor - je krasneeej!!! miluju kdyz jsou takhle opecovavany a jeste k tomu "vypimpovany" a v te cervene vypada NAcko krasne =) myslim ze cena je velmi rozumna, podle me to neni "az moc levny" protoze ma najeto 130t a rok vyroby 92 a je to 1.6. (jen doufam ze to neni ta zakladni 100konova verze :!: ) Prevedeni auta na jineho majitele jsem delal tedka v pondeli se svym novym NBFL a stoji to 800kc prevod a 300kc evidencni kontrola (STK a emise byly delany dva dny pred tim nez jsem ji koupi na naklady predchoziho majitele :mrgreen: ) Jen se bojim ze u takhle starsi miaty budes platit i ekologickou dan, ted me opravte jestli se mylim panove. Ja nastesti nic neplatil, pac ta zenska na registru vedela uplny prd a nemohla emisni cislo z technicaku najit v databazi :lol: ale jinak mam pocit ze moje NBFL plni EURO III a ted auta musi plnit EURO IV/V aby si nic neplatil. Nedal bych za to ruku do ohne, ale myslim ze to tak je :roll: Jinak pomalu te vitame v klubu ;)
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod petr007 » 28 dub 2010, 07:37

Moc pěkná, jdi do ní, moc se mi líbí. Já koupil asi před měsícem NB platil jsem ekologickou daň 3000,- Kč. ( EURO 2 ) Jinak přihlášení na úřadě stálo i s eko poplatkem 5300,- plus dovozová STK teď už ti přesně neřeknu kolik (myslím asi okolo 2000,- )
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 28 dub 2010, 07:43

100k verze (jestli myslíš 66kW) to není určitě - ty se dělaly až 94 a vejš... A nic proti nim - výkon motoru je stejnej v reálu jako u 85kW modelů předtím (na fotkách) a proti nim maj mnoho vylepšení.

69 se mi zdá solidní cena - bohužel se tolik teď pohybujou...Zkontroluj prahy před zadním kolem, jak vypadá střecha, jestli nekouří, o nějakým bastlu po havárce nemluvě... ;)

Červená je top barva u NA :D
PavelS

Příspěvekod Marfil » 28 dub 2010, 08:49

To NA-čko vypadá hodně udržovaně, je vidět, že ho měl fanda. Motor jedna báseň :P
Napadá mě otázka: čím by šly takto "vypulírovat" ty hadice? (aby to zároveň nesnižovalo životnost).. :geek:
Aktuálně B.E.Z mx5
Marfil

Příspěvekod seatik » 28 dub 2010, 09:18

Juu,vypada moc pekne,pokud je v peknem stavu,tak bych nic neresil a hned do ni skocil :) Jak bych to rekl,v NB by jsi byl libovy frajer,ale v NA jsi fajnsmejkr ;) :lol: Snad sem se nikoho nedotknul :lol: joke
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Raduna MX5 » 28 dub 2010, 09:19

Koukám, že prahy jsou černý, takže asi po opravě koroze - zkontrolovat, kola nejsou asi origo, pneu nějaký bačkory. No je to skoro 20 let starý auto, takže mouchy mít bude, ale s tím se musí počítat. Volant není origo...cena je tak normál. Cena přepisu se odvíjí, jestli už je na českejch papírech nebo ještě na německejch.
Má to naší technickou a emise?
Další drobnou investicí bude výměna oleje a filtrů.
Zkontroluj vyklápění světel, že to je OK a zkusit se projet tak, abys mohl řadit všechny stupně, nejen na dvojku po areálu.
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...